Ana-Maria Barnoschi, aventuri în trafic cu noua ei maşină. Vedeta şi-a cumpărat un autoturism de lux VIDEO EXCLUSIV!

Ana-Maria Barnoschi, aventuri în trafic cu noua ei maşină. Vedeta a avut parte de o sumedenie de peripeţii.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

În ultima vreme, totul îi merge ca pe roate frumoasei Ana-Maria Barnoschi.

Tânăra este co-prezentator la ”Roata Norocului”, acolo unde face o echipă grozavă cu Bursucul, contractele de imagine sunt şi ele numeroase, iar în privinţa dansului, lucrurile merg perfect, concertele venind pe banda rulantă în această perioadă.

Ana-Maria Barnoschi, aventuri în trafic cu noua ei maşină. "Nu am loc pe stradă"

Faptul că situaţia financiară a vedetei este din ce în ce mai bună se reflectă şi în stilul ei de viaţă. Astfel, după ce şi-a reamenajat apartamentul, după ultimele tendinţe, Ana s-a înnoit şi cu o maşină de fiţe, mult mai mare decât cea pe care o conducea.

Ei bine, cu zâmbetul pe buze, vedeta ne-a povestit că a avut parte de aventuri memorabile în trafic.

"Am reuşit să-mi schimb maşina şi mă bucur foarte mult, dar trebuie să vă povestesc că la început aveam senzaţia că sunt cu tancul pe stradă. Când m-am urcat la volan aveam impresia că, pur şi simplu, nu am loc pe stradă. A fost crunt. O experienţă amuzantă a fost imediat după ce mi-am achiziţionat maşina...Am vrut să intru pe o străduţă, iar un bărbat voia să iasă cu autoturismul lui. A vrut să mă lase pe mine prima, dar eu i-am zis "treceţi dumneavoastră, că eu abia mi-am schimbat maşina şi nu am loc pe stradă. L-a bufnit râsul, cred şi eu", a povestit, amuzată, Ana.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate