Ana-Maria este cea mai nou concurentă de la Puterea Dragostei! Șoc pentru Roxana! A fost iubita lui Andy și acum îl place pe Bogdan Mocanu

Ana-Maria, noua concurentă de la Puterea Dragostei a fost iubita lui Andy. Mai mult, ea îl place pe Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ana-Maria, cea mai nou concurentă de la Puterea Dragostei le-a spus băieților că ultima ei relație serioasă s-a terminat în urmă cu un an și jumătate și iubitul ei a fost nimeni altul decât Andy Adetu, fostul iubit al Roxanei. â

„Ne-a arătat o poză cu tine. Să știi că a vorbit foarte frumos de tine”, i-a spus Ricardo blondinei.

Băieții au vrut să afle dacă s-ar fi împăcat cu Andy daca el ar fi rămas în casa Puterea Dragostei

„Nu mai avem treabă”, a răspuns ea.

fara descriere

Ana-Maria a spus la interviu că s-a simțit bine alături de concurenți

„Băieții m-au primit foarte bine, chiar m-au ajutat să trec peste emoții”, a spus Ana-Maria. Tot ea a dezvăluit că Bogdan Mocanu este cel care i-a atras atenția. Așadar, ea și Roxana au aceleași gusturi la bărbați.

Citeste si: Cătălin Cazacu, surprins de Victor Slav și Giani Kiriță! Au sărit de după canapea, în direct, și au început să-i cânte La mulți ani! "De ce ai transpirat, puiule?" - "M-ai speriat, dobitocule!"

Citeste si: Un patron de videochat a încercat să-și ucidă soția! Femeia a făcut mărturisi zguduitoare: „M-a amenințat că mă decapitează și m-a ținut dezbrăcată în câmp cu cuțitul la gât, la -10 grade”

Citeste si: Prima apariție a Mirelei Vaida după ce a născut a treia oară! "Mai trebuie să dau jos 6 kilograme" - Mămica are probleme grave cu băiețelul mijlociu: "Mă șantajează emoțional!"

fara descriere

Ce făceau fetele de la Puterea Dragostei în timp ce Ana-Maria vorbea cu băieții

În timp ce noua Ana-Maria vorbea cu băieții, concurenteșe încercau să-și dea seama dacă persoana nou venită în casă este fată sau băiat. După ce au ajuns la concluzia că e vorba despre o rivală, ele s-au lipit de perete încercând să-și dea seama care dintre băieți vorbește mai mult cu ea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate