Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a fugit de acasă în plină epidemie! ”Nu aveam cum să rezist”

Ana Maria Lintaru, una dintre ele mai senzuale concurente de la ”Puterea Dragostei” a luat o decizie cât se poate de dură cu privire la perioada stării de urgență cauzate de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, frumoasa blondină a decis să plece de acasă, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” preferând să se adăpostească în apartamentul unei amice de-ale sale.

Citeste si: Secretul frumoasei Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”! A recunoscut totul EXCLUSIV

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față! De ce nu mai are nicio șansă Andrei Poptelecan la ea

Citeste si: Declarație șocantă a Anei Lintaru! Când s-a văzut, de fapt, ultima oară cu Bogdan Mocanu? Are de ce să fie geloasă Andra Volos

”Nu aveam cum să mai stau acasă, singură-singurică... Așa că m-am mutat la o prietenă de-ale mele”, ne-a spus, în exclusivitate Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”. E adevărat, ne-a recunoscut frumoasa fostă concurentă a emisiunii moderate de Andreea Mantea, situașia din casa ei devenise... critică. ”Proprietara apartamentului a decis să schimbe providerul de internet, așa că rămâneam fără net... Iar sincură în casă, pentru cine știe cât timp, ar fi fost dificil, așa că am decis să mă mut la o prietenă bună de-ale mele, să stăm împreună. Mai schimbăm o vorbă, că oricum lucrăm de acasă, mai socializăm și noi... Și chiar reușim să ne distrăm”, ne-a spus, în exclusivitate, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a decis să îi răspundă și Andrei, rivala ei din emisiune, după ce aceasta a atacat-o, gratuit, în ultima perioadă și a încercat să o umilească. ”Nu am nimic cu Andra, credeam chiar că a uitat conflictele din trecut. Dar, zilele trecute, m-a jignit. Adică, nu înțeleg de ce este preocupată doar de mine, nu are nimic altceva de făcut? Să spună ce a zis pe conturile de socializare, după ce am glumit împreună m-a supărat. Nu îi voi da replciile pe care le merită pentru că eu am trecut de nivelul de clasa 0, dar m-am cam plictisit de obsesia ei cu mine. Adică, o spun sincer, ar fi culmea să îi răspund la jignirile pe care mi le-a adus recent, așa că o să o rog să își vadă de treabă”, ne-a spus Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a avut o relație cu Bogdan, actualul iubit al Andrei Voloș

Ana Maria Lintaru a trăit o poveste plină de romantism în casa Puterea dragostei alături de Bogdan Mocanu Frumoasa blondă a fost cea care, în primul sezon al show-ului moderat de Andreea Mantea, a reușit să îl determine pe îndrăgitul concurent să uite o altă mare iubire de a lui în emisiune, Roxana Buzoiu. De altfel, Bogdan Mocanu avea și să povestească, în urmă cu ceva vreme, despre relația pe care a avut-o cu Ana Maria, lăsând să se înțeleagă că, indiferent în ce relație va fi implicat vreodată, frumoasa blondă a însemnat și va însemna foarte mult pentru el.

”Ana este cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o în viața mea, mi-ar face copii superbi (n.r. râde), este ca o păpușă. Totuși nu putem fi împreună, iar motivul este unul foarte simplu! Dacă privesc dintr-un alt unghi situația noastră, ea este o fire diferită, calmă, uneori mai rece, eu sunt exuberant, îmi plac și micile nebunii, suntem doi poli care, culmea, nu se atrag întotdeauna. Pot caracteriza situația noastră în ceva de genul, nici cu tine, nici fără tine,a declarat Bogdan pentru WOWbiz.ro la vremea respectivă.

Dar, cu toate că relația dintre Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” si Bogdan Mocanu s-a terminat, Andra Voloș nu o uită pe rivala blondă și, mai mult, o atacă de fiecare dată când are ocazia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate