Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei, relația pe care o are cu fratele Biancăi

Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a făcut recent o dezvăluire. Puțini știau că Ana are o legătură cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ana Maria Lintaru și Bianca s-au întâlnit în casa de la Puterea Dragostei în primul sezon, atunci când blonda a fost în show. Nu au fost cele mai bune prietene, mai ales că atât timp cât a stat la Puterea Dragostei, Ana a fost concentrată pe Bogdan Mocanu, concurentul cu care a și făcut un cuplu o perioadă.

Ei bine, chiar dacă la Puterea Dragostei, Ana Lintaru nu a fost prietenă cu Bianca, întoarsă în țară, frumoasa blondă s-a împrietenit cu fratele acestia. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Ana, zilele trecute, într-un live în care era alături de Raluca Munte. Fratele Biancăi comenta mereu, iar Raluca s-a luat de el. Atunci, Ana a spus că ea și Cristian Comănici sunt prieteni.

Citeste si: S-a rupt definitiv o prietenie! Bianca și Jador s-au certat rău la Puterea Dragostei: "Ești prost" / "Obscenitate de femeie"

Citeste si: Tensiuni la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu și Fizz, discuție acidă: ”Vor răspunde în fața legii”

fara descriere

Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei are iubit?

Despre Ana Maria Lintaru s-a aflat de curând și că ar avea un iubit. Ea a apărut cu un bărbat despre care spune că se potrivește cu ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate