Ana Maria Mocanu, planuri pentru o nouă relație. Cum a fost abordată fosta asistentă tv? „A fost foarte amuzantă faza, eram umflată de la anestezie”

Ana Maria Mocanu nu duce lipsă de admiratori. Fosta asistentă tv a povestit despre modul în care un pretendent a încercat să o cucerească.

Ana Maria Mocanu are nevoie de timp pentru a putea iubi din nou
Ana Maria Mocanu are nevoie de timp pentru a putea iubi din nou[Sursa foto: Instagram]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Celebra asistentă tv, Ana Maria Mocanu, a reușit să treacă peste durerea cauzată de despărțirea de fostul iubit. Din păcate, nici acea relație nu a funcționat, așa că vedeta i-a pus capăt.

Cu toate acestea, asistenta tv nu renunță la gândul că într-o zi îl va găsi pe alesul inimii ei.

Ana Maria Mocanu a recunoscut faptul că mai are nevoie de timp până să simtă că se poate implica cu adevărat într-o nouă relație.

Deși despărțirea de fostul iubit a fost cu ceva timp în urmă, Ana Maria Mocanu nu este complet vindecată. Ea recunoaște că își dorește să aibă pe cineva în viața ei, doar că nu este momentul oportun.

Ana Maria Mocanu are multi pretentenți. Inima ei, însă, nu este complet vindecată.
Ana Maria Mocanu are multi pretentenți. Inima ei, însă, nu este complet vindecată.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

 

Simt nevoia de altceva în viața mea, doar că nu este de moment și atunci nu vreau să forțez lucrurile .”

Modul inedit în care un bărbat a încercat să o cucerească

Ana Maria Mocanu a vorbit și despre o întâmplare care i-a adus un zâmbet pe buze. Vedeta a povestit cum a fost curtată de un bărbat, în timp ce era la stomatolog. Admiratorul i-a adus un buchet de flori și i-a dat follow pe Instagram.

Primesc flori destul de des, nu știu de la cine. Ultimul buchet pe care l-am primit a fost de la un băiat care...

A fost foarte amuzantă faza. De curând mi-am făcut niște schimbări, mi-am pus fațete. M-am dus la dentist, eram nemachiată, cu părul prins, puțin umflată de la anestezie și băiatul respectiv m-a văzut în clinică și mi-a trimis mesaj pe instagram. Mi-a zis: „Doamne, dacă am putut să văd o fată atât de zâmbitoare și de frumoasă naturală”. Mi-a trimis un buchet de flori la clinică. (…) Mi-a dat add, i-am mulțumit.
I-am dat și eu follow. Nu am ieșit. Nu știu dacă o să ieșim, nu cred, o să vedem. Nu sunt în nicio relație, ca să știe toată lumea. Sunt singură, dar nu exclud posibilitatea unei povești noi de dragoste, pentru că iubirea e cel mai frumos lucru din lume, dar în momentul în care voi întâlni persoana potrivită
.” a mărturisit fosta asistentă tv.

Rămâne de văzut dacă inima Anei Mocanu poate să bată și pentru misteriosul admirator, de la clinica stomatologică.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies