WOW

Ana Maria si-a ucis fetita intr-un lighean, iar apoi i-a dat foc. Mama criminala a povestit cu lux de amanunte omorul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ana Maria si-a ucis fetita intr-un lighean, iar apoi i-a dat foc. Mama criminala a povestit cu lux de amanunte omorul
Ana Maria Surliac a fost condamnata la 15 ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis pruncul nou-nascut. Femeia in varsta de 30 de ani a fost acuzata de omor deosebit de grav, dupa ce a povestit judecatorilor detali cumplite din ziua in care si-a ucis in chinuri mari fetita noua nascuta.

 


Mama a doi copii, femeia nu isi dorea cea de-a treia sarcina, motiv pentru care a tinut-o in secret.

 


Dupa ce a nascut acasa, Ana Maria a lasat nou-nascutul sa se chinuie pana la moarte aproape 24 de ore.”Imediat după expulzie, a luat o căciuliţă din bumbac, a pus-o în partea superioară a corpului nou-născutului pentru a-l sufoca, a luat un cearşaf şi l-a învelit complet, lăsându-l să moară într-un lighean din plastic din camera unde l-a născut. A lăsat fătul în acel lighean iar pe la orele 17.00, cu aproximaţie, l-a mişcat iar acesta se mişca şi plângea. L-a lăsat în acelaşi loc şi acoperit cu aceleaşi cârpe, a dormit în noaptea de 09/10 august în altă cameră cu copiii, iar a doua zi, pe la orele 14.00-15.00 s-a uitat la fat şi a constatat că acesta a decedat, hotărându-se imediat să îl ardă şi să îl arunce. Acoperit cu acele cârpe, l-a dus în faţa casei, a pus peste el hârtii şi frunze uscate şi i-a dat foc. După ce focul s-a stins, a constatat că fătul arsese parţial, a luat o lopată, l-a pus într-o găleată de plastic şi l-a aruncat în WC-ul din spatele casei”, se explică în hotărârea instanţei, potrivit Adevarul.

 

 In motivarea condamnarii judecatorilor din Iasi arata ca modul in care a actionat tanara arata ca aceasta a premeditat inca de dinainte de nastere crima, astfel incat, nu s-a putut retine scuza ca fapta a fost savarsita pe fondul tulburarii produse de nastere.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune