Ana Maria Stamen s-a întors în țară! Primele imagini cu Războinica de la Exatlon după ce a părăsit competiția EXCLUSIV

Ana Maria Stamen s-a întors în țară după ce a fost eliminată de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ana Stamen a fost întâmpinată la aeroport de părinți și de prieteni, care au așteptat-o cu nerăbdare. Ana a ieșit din aeroport cu zâmbetul pe buze și imediat s-a repezit să-și îmbrățișeze mama. 

 

Ana Maria Stamen a fost eliminată de la Exatlon după duelul cu Mihaela Popescu

Ana Maria Stamen a fost eliminată după ce Războinicii au pierdut jocul de protecție cu scorul de 10 la 1. Ana a avut cel mai mic procentaj, iar Mihaela Popescu a fost aleasă de către colegii ei să intre la duel, așa că cele două au fost nevoite să lupte pentru a-și păstra locul la Exatlon. Ana Maria Stamen a pierdut duelul și a fost nevoită să părăsească Exatlon. Deși își dorea, pe de o parte, să se întoarcă la familia ei, concurenta a luptat până la capăt pentru a rămâne alături de echipă în Republica Dominicană.

Citeste si: Prima reacție a părinților Anei Stamen după eliminarea ei: „Nu am recunoscut-o nici eu pe fata mea”

Citeste si: Cristi Pulhac de la Exatlon a rămas fără bani, după ce a fost neplătit un an la Petrolul Ploieşti: „Nu am recuperat niciun ban nici acum!”| DEZVĂLUIRI

Ana Maria Stamen l-a îmbrățișat pe Giani Kiriță înainte să plece de la Exatlon

”Mă bucur că am făcut cunoștință cu niște suflete frumoase și n-o să vă uit niciodată și o să vă susțin de acasă. Și mă bucur că l-am avut și voi o să îl aveți în continuare ca antrenor pe Giani. E un om deosebit. Nu se compară cu ce vedem la televizor. Îmi pare rău că atât a fost! Voi pleca cu fruntea sus și fericită, totuși, că am avut parte de experiența aceasta și că nu o să mai am altă experiență vreodată, așa. Și vă mulțumesc mult și din tot sufletul pentru absolut tot! Și ție Giani!”, a spus Ana Maria Stamen, în lacrimi, înainte de a părăsi Exatlon.

Citeste si: Dispută Giani Kiriță - Costin Gheorghe la Exatlon! Ce schimb de replici au avut cei doi: "Băi, nu mai copia"

După ce i-a mulțumit lui Giani pentru ajutorul oferit pe parcursul competiției Exatlon, ea l-a îmbrățișat pe antrenor în aplauzele tuturor celorlalți Războinici. Scena le-a emoționat până la lacrimi pe concurentele echipei albastre.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: