Ana Morodan: ”Am 18 accidente la activ”

Ana Morodan, concurentă în competiția Drumului Elefantului, a vorbit despre accidentele de mașină pe care le-a avut.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ana Morodan a vorbit despre accidentele de mașină în care a fost implicată. Vedeta a mărturisit că o singură dată s-a răsturnat cu mașina, însă toate accidentele nu au fost din vina celorlalți participanți la trafic. În show-ul din care face parte, Ana Morodan a reușit să-l accidenteze și pe Oase, partenerul lui CRBL, călcându-l cu un tuk-tuk.

fara descriere

Citeste si: Ana Morodan și Teleșpan s-au întors în competiție în locul lui Jojo și al lui Paul Ipate! Primele declarații

„Mie mi-a fost foarte greu. Am rămas cu noroc în competiție, mai ales pentru Oase. Accidentarea lui Paul a fost ghinionul nostru. Am început să iau calmante isteric, să beau gin și să plâng când am aflat că trebuie să mă întorc. Am 18 incidente rutiere la activ, niciunul din vina altui participant la trafic. Am semnat amiabila, așa ziceam mereu. O dată m-am dat numa’ cu mașina peste cap, restul au fost tamponări din astea de proastă. Nici nu îmi mai repar mașina, e bușită toată, mai are sens?”, a mărturisit Ana Morodan într-o emisiune tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate