Ana Morodan îi dă replica Oanei Zăvoranu, după ce a criticat-o că se folosește de dramele personale pentru a-și face publicitate: "Lăsați femeia să creadă ce vrea!"

Ana Morodan îi răspunde Oanei Zăvoranu după ce a citicat-o că își face publicitate folosindu-se de dramele din viața sa.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Ana Morodan a fost invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" și a răspuns celor mai incomode întrebări. Celebra bloggeriță a oferit un răspuns criticilor din partea Oanei Zăvoranu.

Deloc deranjată de ceea ce a spus vedeta despre ea, Ana Morodan a declarat că o respectă și nu o deranjează ce spun alții despre ea.

Ana Morodan, răspuns pentru Oana Zăvoranu după ce a criticat-o în mediul online

Ana Morodan îi dă replica Oanei Zăvoranu, după ce a criticat-o că se folosește de dramele personale pentru a-și face publicitate Lăsați femeia să creadă ce vrea!

Ana Morodan îi dă replica Oanei Zăvoranu, în emisiunea "40 de întrebări de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Succesul Anei Morodan din online i-a atras atenția Oanei Zăvoranu care a criticat-o în stilul său caracteristic.

"Ana Morodan zice că nu e influensăriță, dar forjează tot. Ea zice că e ceva mai boemă, mai aristocrată. O perioadă a vândut pe la tv povestea vieții ei, cu drame personale, cu depresii, cu nenorociri.", a spus Oana Zăvoranu în emisiunea sa de pe YouTube.

Citeste si: Ana Morodan, confesiuni dureroase despre dramele din viața sa. Ce i-a spus mama înainte cu două minune să moară a marcat-o profund: "Nu știu dacă mi-a ieșit ce mi-a cerut ea, încă mă chinui"

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Prezentă în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Ana Morodan a oferit un răspuns elegant pentru Oana Zăvoranu.

"Nu mi-a fost frică să răspund când am fost întrebată despre ele (nr. dramele personale). Nu consider că am un război cu Oana Zăvoranu, nu ne cunoaștem. Eu o respect foarte mult. Este liberă să creadă ce-și dorește despre mine, la fel ca toată lumea. Nu am nicio problemă cu asta, pot să dorm liniștită din cauza asta. Lăsați femeia să creadă ce vrea și să zică ce vrea. Poate că pare așa că nu mi-a fost niciodată jenă să vorbesc despre ele (nr. probleme personale). Eu nu sunt genul de om care vine la tv și impune un milion de lucruri. Nu sun pe nimeni să spun ca asta nu vrea, asta nu vreau, mă întrebați ce vreți și aia e.", a spus Ana Morodan în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Câți bani câștigă Ana Morodan pe lună: "Principiul meu în viață e că mai bine plângi într-o mașină scumpă decât pe o bicicletă"

Ce o afectează pe Ana Morodan și o face să plângă

Ana Morodan îi dă replica Oanei Zăvoranu, după ce a criticat-o că se folosește de dramele personale pentru a-și face publicitate Lăsați femeia să creadă ce vrea!

Ana Morodan

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ana Morodan a dat din casă! Cine este bărbatul cu care a avut o relație secretă. Nimeni nu a știut că s-a iubit cu el: ”Ne-am intersectat”

De cealaltă parte, Ana Morodan a mărturisit că alte lucruri o afectează și o emoționează, nu ce se discută despre ea. Ea spune că nu poate rămâne indiferentă la poveștile oamenilor cu care viața nu a fost tocmai darnică.

"Foarte multe lucruri mă fac să plâng. De la faptul că vine toamna și cad frunzele din pom și până la faptul că o plantă de la mine din orangerie i-a dat o nouă frunză și până la momentul când mă așez și spun Doamne, ce greu a fost și plâng de mila mea. Și până la aceste situații ale oamenilor cu care viața nu a fost bună. Am primit o scrisoare ca de Moș Crăciun și m-a îngenunchiat efectiv ce era scris acolo. Mă fac multe lucruri să plâng și frumosul și durerea. Și plâng des. Nu e o rușine să plâng. Legat de sensibilitatea mea, clar e una acută, mare, câteodată o ascund, câteodata nu, dar îmi plac mult personajele negative. Dacă te uiți destul de bine la ele, nu sunt negative de la început, s-a întâmplat ceva.", a povestit Ana Morodan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Morodan, confesiuni dureroase despre dramele din viața sa. Ce i-a spus mama înainte cu două minune să moară a marcat-o profund: "Nu știu dacă mi-a ieșit ce mi-a cerut...

Câți bani câștigă Ana Morodan pe lună: "Principiul meu în viață e că mai bine plângi într-o mașină scumpă decât pe o bicicletă"

Relația Anei Morodan cu părinții săi. Bloggerița de stil a rămas marcată de pierderea celor care i-au dat viață: „Simți că îți pleacă rațiunea”

3 zodii primesc recomandări de la cei mai buni astrologi. Leii trebuie să fie mai raționali în decizii

Alertă maximă în EUROPA! A început cu o EXPLOZIE la... Vestea cruntă a venit chiar acum

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Simona Halep, decizia care-i pecetluiește soarta: „Viața e scurtă”

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies