Ana Porgras, drept la replică în urma articolului despre presupusul său iubit: "Nu este iubitul meu și nu avem nicio legătură". Mesaj tranșant despre declarațiile lui Zanni

Ana Porgras are iubit
Autor: Ioana Stan

In articol:

Ana Porgras a trimis un drept la replică, după ce pe adresa de pont wowbiz.ro au fost trimise fotografii cu presupusul iubit al sportivei, publicate ulterior și pe site.

Ana Porgras, drept la replică despre imaginile cu presupusul iubit

Ana Pogras, drept la replică
Ana Porgras, fosta Faimoasă de la Survivor România[Sursa foto: Facebook]

Fosta Faimoasă de la Survivor România a vrut să lămurească lucrurile cu privire la presupusul său iubit. Ea spune că nu are nicio legătură cu respectivul bărbat.

Citeste si: Zanni vrea să dea uitării neînțelegerea cu Ana Porgras?! Câștigătorul Survivor România 2021 n-ar zice NU unei împăcări: ”Dacă viața mă aduce lângă Ana...”

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

"În urma articolului apărut la dumneavoastră pe site despre mine și “noul meu iubit”, aș vrea tare mult să clarific lucrurile și să vă spun că persoana respectivă, apărută în articolul dumneavoastră nu este iubitul meu și nu avem nicio legătură, asta în primul rând.În al doilea rînd: mesajele primite de mine și văzute de Zanni nu erau de la persoana pe care ați publicat-o voi cum că ar fi iubitul meu!", a transmis Ana Porgras.

Citeste si: Zanni, despre relația cu Ana Porgras înainte de Survivor România: „Am crezut că ea chiar mă iubește...”

Ana Porgras îi dă replica lui Zanni: "Nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine"

Ana Porgras a făcut câteva precizări și în ceea ce privesc declarațiile lui Zanni în emisiunea "În oglindă". Ea spune că nu este adevărat ce a spus câștigătorul Survivor România cu privire la mesajele văzute în telefonul ei.

Citeste si: Zanni, dezvăluirile momentului despre Ana Porgras: „Vreți să știți ce s-a întâmplat? Nu o să vă vină să credeți...”

"Și nu în ultimul rând, ceea ce a declarat Zannidache despre mesajele văzute la mine în telefon sunt niște afirmații total neadevărate, nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine sau în care eu spun “că vreau să mai apar și eu la televizor” nu a existat niciodată așa ceva. Mi se pare exagerat sa încerci sa faci rău cuiva spunând niște minciuni atât de mari. Așa că vă rog din suflet să ștergeți articolul anterior, pentru că nu e fondat și nu mi se pare corect să implicăm alte persoane, care nu au nicio legătura cu această poveste!", a declarat Ana Porgras.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zanni își strigă fericirea cu trofeul în brațe! Mișcările lui de dans sunt demențiale! Fanii imediat s-au gândit pe cine imită artistul: „Mișcarea aia e de expertă”

Ce planuri are Zanni de viitor? Câștigătorul Survivor România 2021 vrea să se căsătorească: „Mă văd mire”

A existat vreo relație între Zanni și Ana Porgras? Roxana Nemeș, dezvăluiri sincere: "Se țineau în brațe..."

„Îmi e frică” Fulgy de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bia Khalifa! Ce a recunoscut: „E prea frumos ca să fie adevărat”

O MARE COMPANIE tocmai a decis: Suspendă tot și se închide DEFINITIV

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

A existat vreo relație între Zanni și Ana Porgras? Roxana Nemeș, dezvăluiri sincere: "Se țineau în brațe..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies