Ana, sora Elenei Gheorghe, a ajuns la o greutate de invidiat la trei săptămâni după ce a născut. Tânăra ne-a spus toate secretele siluetei ei perfecte. Nu ţine dietă, dar respecta ACESTE reguli

Ana Pîrvulescu, vezi toate secretele siluetei ei de invidiat. A slăbit foarte mult în doar câteva săptămâni după ce a născut.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Blogger-ul Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, a născut o fetiţă superbă, în urmă cu trei luni, dar la doar câteva săptămâni după evenimentul care i-a schimbat viaţa arăta exact aşa cum o vedeţi acum, în poze.

Lesne de înţeles că toate mămicile care au întâlnit-o, dar şi cele care o urmăresc pe contul ei de instagram @anapirvulescu au întrebat-o cum, prin ce minune, a reuşit să slăbească atât de repede.

Ei bine, frumoasa Ana e generoasă, aşa că a impărtăşit cu noi toate secretele siluetei ei. Luaţi un pix şi notaţi, căci mai jos veţi găsi doar informaţii interesante şi extrem de utile pentru orice urmaşă a Evei.

"Nu sunt vreun consilier în alimentaţie, nu pot da sfaturi corecte şi utile pentru toată lumea, dar dacă tot mi-au cerut un sfat mai multe mamici (în jur de 50 la număr), m-am hotărât să răspund sincer şi la obiect!

Un lucru este însă cel mai important: nu există "cum am slăbit după nastere"! Exista "cum să te menţii în formă şi să nu te îngraşi de obicei", înainte de a rămâne însărcinată, in timpul sarcinii şi după... pentru că o sarcină nu înseamna neapărat să te îngraşi, nu înseamnă să mănânci tot frigiderul, înseamnă sa ai grijă ce mănânci, la fel ca până atunci, şi poate să mai faci câteva excepţii doar pentru că vrei să te răsfeţi, sau poate pentru că stai mai mult pe acasă şi poate ţi-ai ieşit din forma de zi cu zi...,dar

un stil de viaţa prin alimentaţie şi nu numai,  trebuie sa existe în fiecare zi, din momentul in care devii adolescent şi realizezi cât de important este sa îţi faci viaţa mai uşoară. Nu să ajungi la un număr de kilograme şi mai apoi să te chinui să le dai jos.
Nu există viaţa alimentară înainte, în timpul sau după sarcină! Ea este întotdeauna la fel!

Cele câteva excepţii ( adică am mâncat mai mult dulce decât de obicei.
Iar eu de obicei nu mănânc dulciuri dintr-un singur motiv: nu mi plac!!! Aş prefera oricând o porţie de paste în detrimentul unei prăjituri) de care vorbeam au însemnat la mine vreo 7 kilograme în plus (pentru că celelalte cinci au însemnat burtica, în speţă copilul şi tot ce reprezintă placenta).
  
Dar, în general, am câteva reguli de la care mă abat foarte rar. Ele sunt următoarele şi sunt dintotdeauna, de când am conştientizat că trebuie să arăt decent, nu să fiu grăsuţa din clasă, de care se amuză copios colegii!

1. Nu-mi plac dulciurile, acesta este norocul meu! Mănânc când simt nevoia de dulce, doar ciocolată neagră cu 80% cacao! Dacă o ai doar pe aia prin casă, crede-mă că ţi se pare cea mai dulce!

2. Nu beau NICIODATĂ cafea cu zahăr! Şi beau vreo trei pe zi! Vă imaginaţi ce ar fi însemnat dacă o savuram dulce!

3. Nu mănânc cartofi prăjiţi! Şi dacă se întâmplă să-i mănânc vreodată, nu îi combin cu friptura, sau peşte...sau ce aleg să mănânc! Pentru că în ambele variante (peşte, friptură) menţionate, comand lângă legume la grătar, orez basmati sau salată!

Citeşte CONTINUAREA pekfetele.ro
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini UNICE de la petrecerea de senzatie din familia indragitei Elena Gheorghe. La ruperea turtei lui Amelie totul a fost spectaculos. Vezi tinutele, tortul, candy bar-ul si...

Elena Gheorghe, aniversare de 1 an si rupere de turta pentru fiica sa! Ce a ales micuta de pe tavita | VIDEO EXCLUSIV

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Rusia produce o undă de ȘOC la nivel mondial! Anunțul Moscovei înainte de investirea lui Biden

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies