Anamaria Prodan a făcut senzație la Cannes în ținutele create de ea și cu gențile de 20.000 de euro pe mână! IMAGINI EXCLUSIVE

Anamaria Prodan a făcut senzație la Cannes! Impresara a îmbrăcat numai hainele din linia vestimentară proprie, deschisă recent

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan a făcut senzație la Cannes! În urmă cu o săptămână, Anamaria Prodan, alături de fiul ei, Reghe jr., și Rebecca, fata sa cea mare, au fost la Cannes și Monte Carlo, pentru o serie de evenimente importante, dar și pentru o relaxare în stilul ei, unul de...lux!

Citeste si: ȘOC TOTAL! Anamaria Prodan, întâlnire secretă cu patronul Rapidului! Cei doi au dispărut în noapte după o cină misterioasă! IMAGINI EXCLUSIVE!

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Citeste si: Anamaria Prodan îşi ia adio de la viaţa de lux din Dubai? Vezi motivul pentru care Anamaria şi Reghe ar putea fi obligaţi să părăsească Emiratele Arabe Unite!

fara descriere

Anamaria Prodan a făcut senzație la Cannes! Impresara a arătat fabulos în hainele noului ei business

La fața locului, Anamaria Prodan a strălucit în ținutele alese, unele absolut fabuloase. Și dacă toată lumea credea că ele ar fi fost achiziționate de la brand-uri celebre, așa cum de altfel, impresara numărul unu în România ne-a obișnuit, ei bine, de data aceasta, s-a înșelat! Din informațiilor noastre, atât rochiile de mătase vaporoase, de seară sau de zi, cât și salopetele alese pentru diverse ieșiri în cele mai spectaculoase locuri de pe Coasta de Azur, fac parte din colecția lansată de ea, un nou business de succes, linia vestimentară Prodan și Stavros Couture. ”De acum, nu mai poartă decât hainele create de ea, și mi se pare firesc să facă acest lucru. Ana și-a promovat această nouă afacere și pe Instagram și totul îi merge foarte bine”, au dezvăluit persoane apropiate vedetei.

fara descriere

Anamaria Prodan a ales și accesorii extrem de scumpe la ținutele ei

Anamaria Prodan a făcut senzație la Cannes! Dacă ținutele alese au făcut-o să arate spectaculos, în privința accesoriilor, Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și a ales să poarte pe mână, de fiecare dată, numai genți Hermes, care costau fiecare în jur de 20.000 de euro!!! Nu mai vorbim de brățările scumpe, cerceii la fel sau ceasurile pe care dacă le-am specifica prețul, cu siguranță, ne-ar lua amețeala! ”Mie îmi place maxim, mă simt unică și acest lucru este practic cel mai important! Niciodată, nu mi-am dorit să fiu în rândul lumii, doar pentru a nu crea contradicți! Asta sunt eu și nu am să mă schimb, fiindcă așa își dorește cineva anume”, a declarat Ana într-un interviu. 

fara descriere

Anamaria Prodan a făcut senzație la Cannes! La fel a făcut și în București când a ieșit pe stradă cu o coroană de 1500 de euro pe cap

Anamaria Prodan a făcut senzație la Cannes, la fel și la Monte Carlo! Însă, nu surprinde pe nimeni acest lucru, întrucât, și pe plaiurile mioritice este o divă din acest punct de vedere. În urmă cu ceva vreme, ea  a ieșit pe stradă cu o coroană de 1500 de euro pe cap, una demnă de o regină, dar și într-o ținută extrem de scumpă, așa cum este de fapt și obișnuită. Rochia Off White de 2800 de euro, paltonul Dsquared 7000 de euro, adidașii Gucci 2500 de euro, ceasuri Richard Mille de 250.000 de euro și geanta Kelly Mini de 25.000 de euro au compus un outfitt perfect de aproximativ 287.500 de euro, cu care ea atras, pur și simplu, toate privirile! 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate