Anamaria Prodan a îndeplinit cel mai mare vis al mamei ei! Ce i-a promis Ionelei Prodan înainte să moară: „Indiferent ce se întâmplă...”

Anamaria Prodan i-a făcut o promisiune mamei ei înainte să moară. Care era marele vis al Ionele Prodan

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Anamaria Prodan a fost invitată la FanArena și a vorbit despre mama ei, Ionela Prodan. În urmă cu un an, ea a murit, răpusă de o boală cumplită.

Impresara a povestit că una dintre cele mai mari dorințe ale ei a fost aceea de a scris o carte despre viața ei. Anamaria Prodan i-a promis că o va ajuta să-și îndeplinească visul, fiind sigură că avea mult timp la dispoziție. Din păcate, lucrurile nu au stat așa. Chiar dacă celebra cântăreață de muzică populară nu ami este printre noi, fiica ei a scris și publicat cartea despre viața ei.

„Ăsta a fost visul ei. A spus „Vreau să scriu cartea vieții mele” și i-am spus să mă lase să o scriu eu. Mi-a spus „Îmi promiți solmen că o vei scrie”. Zic: „Tu ai mulți ani de trăit, îți promit că o voi scrie”. Când am aflat că nu am prea mult timp, i-am spus să-mi povestească momente importante din viața ei și s-a uitat la mine și a spus „Păi, timpul ăla berechet nu-l mai avem?” Înregistrările sunt pe un reportofon și când îmi e foarte dor de ea, le ascult”, a povestit Anamaria Prodan Reghecampf vizibil emoționată.

Anamaria Prodan a terminat de scris cartea Ionelei Prodan

Impresara a reușit să publice cartea auto-biografică a mamei ei, Ionela Prodan, intitulată „Cântecul vieții mele”.

Anamaria Prodan își dorește ca mama ei să fi trăit și să fi prins ziua în care cartea ei era terminată.

„Mi-a părut rău că nu am putut să o scriu în timp, eu am sperat să o țin în viață. Am spus că atunci când se împlinește un an, indiferent ce se întâmplă, cartea asta va ieși pe piață”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan își dorește să fi avut mai mult timp

Singurul regret al Anamariei Prodan este faptul că nu a petrecut mai mult timp alături de mama ei, că nu a vorbit cu ea mai des la telefon, că uneori, grăbită fiind, a uitat să o sune înapoi.

„Mereu le spun fetelor mele să mă sune, să nu simtă ce simt eu acum”, a mai spus Anamaria Pordan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate