Anamaria Prodan, atacată din toate părțile! „În locul lui Alexa aș lua măsuri” Cine a spus asta

Anamaria Prodan a fost atacată pe internet după ce au apărut imagini cu ea lovindu-l pe Dan Alexa.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan a ajuns în primele pagini ale presei după ce a fost surprinsă lovindu-l cu pumnul în față pe Dan Alexa. Despre ea și antrenorul de la Astra Giurgiu se zvonește de mult timp că ar avea o relație mai apropiată, dar impresara a negat tot timpul faptul că între ei ar fi ceva mai mult decât o relație profesională și o prietenie.

După incidentul cu pricina Anamaria Prodan și Dan Alexa au declarat că impresara l-a lovit în timpul unei discuții mai aprinse despre două transferuri nereușite. Multe persoane cred, însă, că soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut o criză de gelozie după ce ar fi văzut că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie.

Citeste si: Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa: „Am terminat...”

fara descriere

Anamaria Prodan, atacată pe internet

Pe pagina ei de Instagram, Anamaria Prodan a fost criticată de mulți dintre urmăritori. Ei îi reproșează faptul că ar avea o relație extraconjugală cu Dan Alexa, dar și că a făcut un gest foart urât și de neiertat.

„Mare panaramă de femeie ești, dai cu pumnul la bărbați, oarbă după tine, ești 0 barat! Mare mirare dacă nu ai o relație cu Alexa, prea geloasă ai fost pe aia în alb care l-a așteptat, la final ai văzut că te-au filmat și ai dat-o în drăgănini cu "te pup Dan, vorbim". O dai așa de ochii presei, și ăla nu recunoaște nimic😡😡”, a scris un internaut revoltat.

„Să-ți fie rușine! Cum ti-ai permis să lovești pe cineva? De tot rahatul ceea ce ai facut. Dacă eram în locul lui ripostam urât de tot. Degeaba ai bani”, a scris altul.

„Poți să fii persoană publică, orice vrei tu, dar ca persoană ești zero total. În locul lui Alexa aș lua măsuri pentru ce ai făcut”, a scris un alt urmăritor.

Ce a spus Anamaria Prodan despre incidentul cu Dan Alexa 

„Am vorbit despre niste jucatori. Nu ma interesează ce apare in presa. Eu sunt mai nervoasa și vulcanică de fel 🙂 La ce circ e in presa, iar sunt in prim plan. Sunt obișnuita sa fiu nr 1 in presa și in sport și am simțit ca îmi ia fata Halep... M-am gândit sa scrie presa numai de mine in ziua in care a câștigat ea Wimbledon-ul... glumesc. Am avut o discuție despre doua transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, asigurând, din nou, pe toată lumea că nu a fost vorba de o scenă de gelozie, așa cum s-a speculat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate