Anamaria Prodan, chemată la tribunal. După divorț, o nouă lovitură! Ce se va întâmpla cu averea strânsă: "Am trăit din acei bani, Laur știe că a greșit"

Anamaria Prodan a fost chemată de la tribunal în scandalul pentru bani.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Anamaria Prodna trece printr-o perioadă dificilă în viața personală. Celebra impresară a confirmat despărțirea de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, alături de care a fost căsătorită timp de 15 ani de zile. Cei doi urmează să divorțeze, iar antrenorul și-a refăcut deja viața alături de o altă femeie. Anamaria Prodan mai este nevoită să se prezintă la tribunal, în procesul în care este implicată pentru bani.

Anamaria Prodan este citată, marți, în fața instanței, în dosarul în care a cerut daune de 350.000 de euro. Sexy-impresara este ceac are a decis să deschidă procesul, în urmă cu aproximativ jumătate de an. Totul a început după ce Anamaria Prodan a aflat că fotbalistul cu care se judecă, Dennis Man, a fost tranferat de la FCSB la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. Vedeta nu și-ar fi primit comisionul și nici nu a fost înștiințată cu privire la acest tansfer, motiv pentru care l-a dat în judecată pe Dennis Man.

Spynews.ro a transmis că fotbalistul ar putea să nu se prezinte la termen în instanță, în contextul în care ar fi fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

anamaria prodan
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Anamaria Prodan, despre împărțirea averii în contextul divorțului

Anamaria Prodan a venit la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a declarat că nu are nimic de împărțit cu soțul ei în ceea ce privește averea. Impresara a mărturisit toată averea este moștenită de la mama ei, Ionela Prodan.

Citeste si: Adevărata dramă a Anamariei Prodan: de ce nu mai are voie impresara să rămână însărcinată? L-a născut pe Bebeto ”pe semnătură”! Dezvăluiri exclusive

„Nu avem nimic de împărțit, toată averea este moștenită de la mama mea. Am văzut o grămadă de discuții că „i-a luat banii lui Reghecampf”. Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masă, și o singură casă în America. El a muncit enorm, a muncit pentru altcineva, nu pentru mine.

Mă distrez că toată lumea întreabă.

Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite? Ce dacă nu avem nimic împreună? Am trăit din acei bani.
Laur știe că a greșit și fiind un om atât de bun, știe în ce s-a băgat. Doar că acum, dacă această fată e gravidă, e o mare problemă. Nu poți să te joci cu sufletul unui copil.

I-aș transmite să nu uite niciodată că atunci când greșești de foarte multe ori în viață și faci aceeași greșeală și lasi copiii și familia, Dumnezeu nu te ajută și vii pe pământ ca un suflet firav și nu crești. Acum doi ani jumate unde era Laurențiu? Era sus, în Dubai, câștiga cupe. Acum unde este?! Acum este în genunchi, îmi doresc să se ridice și dacă face o familie cu domnișoara asta, să nu facă aceeași greșeală pentru a patra oară. Niciodată nu trebuia să se ajungă aici”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies