Anamaria Prodan dezvăluie secretul relației cu soțul! Ce face cu Reghe seara, atunci când se întâlnesc după mult timp

Anamaria Prodan lucrează la foc continuu, are multe proiecte în derulare, iar căsnicia ei se desfășoară în mare parte la distanță. Cu toate acestea, Ana spune că nu i se mai pare nimic neobișnuit să petreacă puțin timp cu soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o căsnicie la distanță, însă impresara declară că acest lucru nu îi afectează, ci din contră, îi determină să petreacă timp de calitate împreună.

Citeste si: O balerină din Timișoara, șantajată cu imagini compromițătoare cu ea în timpul partidelor de sex

Citeste si: Nu o mai recunoști! Cum arată acum Cleopatra Stratan: "Un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist"

Citeste si: Feli, fotografie inedită cu mama ei. Mesajul postat de artistă care a lăsat fanii cu lacrimi în ochi

Anamaria Prodan dezvăluie secretul căsătoriei la distanță: “Eu și Reghe avem mare noroc că suntem amândoi foarte romantici”

Anamaria Prodan și soțul ei sunt renumiți pentru viața dublă care se împarte de cele mai multe ori între două continente, dar ei cred că și-au format un ritm propriu și nu li se mai pare nimic neobișnuit. 

"Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite. Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru. Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România. Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți.", a declarat Anamaria Prodan pentru Click. 

Celebra impresară este de părere că distanța îi ajută să se bucure mai mult de momentele petrecute în familie. Ana a dezvăluit că ambii parteneri din căsnicia ei sunt foarte romantici și atunci când se întâlnesc după multe zile petrecute departe unul de altul, petrec o seară romantică în doi. 

fara descriere

"Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici! Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu. Funcționează perfect.", a mai declarat Anamaria Prodan. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate