Anamaria Prodan, noi amănunte despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocaților”

Sexy-impresara a dăcut noi dezvăluiri despre despărțirea dintre ea și soțul ei, care i-a fost alături circa 15 ani.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Anamaria Prodan nu-i poartă pică lui Laurențiu Reghecampf, nici după toate câte s-au întâmplat. Ea a declarat în ultimul interviu acordat că lasă divinitatea să-și facă treaba, căci numai Dumnezeu este în măsură să judece și să dea pedepse. Totuși, aceasta dezvăluie că a fost luată total prin surprindere de modul în care soțul ei a ales să divorțeze de ea. 

Imediat după ce au făcut nunta de cristal și și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu au „explodat” și zvonurile legate de despărțire și de o posibilă amantă. 

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a declarat Anamaria Prodan la un post de televiziune. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Anamaria Prodan îl avertizează pe Laurențiu Reghecampf: „A legerile iefine o să-l coste foarte scump”

Se pare că nu mai este cale de împăcare între cei doi, o spune chiar sexy-impresara care a făcut dezvăluirile momentului. Se pare că între ea și Laurențiu Reghecampf lucrurile sunt liniștite, nu există motiv de scandal, chiar dacă se află în plin divorț.

Citeste si: Anamaria Prodan, în plin proces de divorț: "Poate sunt cele mai frumoase momente din ultimii ani"

Impresara FIFA a explicat că nu vrea să fie târâtă în niciun scandal mediatic, iar asta l-a înștiințat și pe soțul ei, prin intermediul avocaților. Mai mult, vedeta îl avertizează pe antrenorul de fotbal că nu mai este cal de întors, iar alegerile sale de acum îl vor costa scump. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul în lipsa Anamariei Prodan! „A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată”

„Deocamdată avem soi de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocaților că dacă nu oprește această porcarie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc), nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a mai e explicat sexy-impresara. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan, adevărul despre presupusul sărut cu Eduard Eremia: „Soția lui se afla lângă noi”

Încă o lovitură pentru Anamaria Prodan! „Asta e ultima pe care puteam să o văd”. A aflat tot din ziare

Anamaria Prodan, amenințată în direct de Victor Becali: „Nu mai răspund pentru faptele mele”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Țara își închide granițele în fața variantei Omicron. Pandemia va fi tratată ca o criză teroristă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies