Anamaria Prodan s-a dus să împacheteze lucrurile de la arabi! Ea şi Laurenţiu Reghecampf trebuie să părăsească vila pentru a cărei închiriere s-a plătit un milion de dolari pe an!

După ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Al Wahda, Anamaria Prodan s-a dus să împacheteze lucrurile de la arabi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În week-end, Anamaria Prodan s-a dus să împacheteze lucrurile de la arabi. Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de clubul Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, primind o despăgubire de 2,5 milioane de dolari pentru desfacerea contractului. (vezi cum a fost părăsit de iubită fiul lui Reghecampf)

Anamaria Prodan s-a dus să împacheteze lucrurile de la arabi. A venit la Abu Dhabi cu fiica şi unchiul

Reghe şi Anamaria locuiau într-o vilă exclusivistă din Abu Dhabi, chiria de un milion de euro pe an fiind plătită de şeicii care conduc clubul Al Wahda.  Anamaria a venit în Emirate fără să ştie că soţul ei va fi dat afară. Ea a fost însoţită la Abu Dhabi de unchiul ei, de fiica Rebecca, dar şi de amica sa, Denisa Nechifor.

Anamaria Prodan s-a dus să împacheteze lucrurile de la arabi. A fost la mall cu Denisa Nechifor

E clar că Anamaria Prodan s-a dus să împacheteze lucrurile de la arabi. Pe unchi şi pe Rebecca, Anamaria i-a pozat chiar în vilă, în timp ce cu Denisa s-a fotografiat la o sesiune de shopping dintr-un mall din Dubai. După ce a venit vestea demiterii lui Reghe, soţii Reghecampf au început să strângă lucrurile pe care le au în vilă, pentru că vor părăsi Emiratele Arabe Unite în perioada imediat următoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: