Anamaria Prodan și-a mințit mama când se afla pe patul de moarte? ”Nu a avut acces la dosar”

Anamaria Prodan a oferit un interviu în care a vorbit despre mama sa.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Și-a mințit oare Anamaria Prodan mama, aflată pe patul de moarte, sau a dorit să o protejeze de informații teribile? Sexy-impresara a vorbit despre cea care i-a dat viață într-un interviu la o televiziune.

Citeste si: Finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI! Moise Olariu a fost acuzat că a jefuit cazinouri şi bancomate! Când s-a întâmplat asta

„Pentru că în familia noastră oamenii nu mor! E un ciclu firesc, ei rămân lângă noi, numai că nu mai sunt cu carcasa, dar sufletul este în permanenţă lângă noi! La noi în familie, nimănui nu i-a fost frică de moarte. (...) Toată viaţa eu am avut o relaţie specială cu mama, chiar dacă nu am avut-o de mică lângă mine. Eu când am avut accidentul de maşină, în secunda aceea, în momentul impactului, mama mă suna că a simţit că s-a întâmplat ceva. Nişte chestii din astea incredibile… Mama e cu mine, aici, acum. Este lângă mine în permanenţă. Acum, mai mult ca înainte! Că acum poate fi!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Declarațiile șocante ale Prodancei despre deciziile de a poza goală! ”Așa am avut eu chef! Am vrut să le demonstrez frustraților sau frustratelor că nu îmi pasă de ei”

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la ceremonia de absolvire a fiicei! A spart toate ”tiparele” și a atras atenția tuturor

“Mama ştia că se va duce. Mama era un om cult, dar nu i-am spus niciodată ce boală are, nu a avut acces la dosar. Dar eu nu pot să cred că ea dormea aşa liniştită şi spunea nu am doar o răceală! Nu. Numai că a avut foarte mare încredere în mine şi a sperat probabil că o să o salvez. Eu, vorbind ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. O luam repede. Plus că nu a avut nimeni acces lângă ea, nimeni nu a putut să vină”, continuă Anamaria Prodan.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate