Anamaria Prodan și-a vândut apartamentul pentru a achita o factură la telefon! Cum a reacționat Ionela Prodan

Anamaria Prodan a bvorbit despre momentul în care mama ei, Ionel Prodan, i-a oferit o lecție importantă. Ce i-a spus sântăreața când a rămas fără bani pentru factura la telefon.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Anamaria Prodan a povestit despre un episod pe care puține persoane îl cunosc. Pe când avea doar 22 de ani și vorbitul la telefon era un lux, sexy impresara a pierdut șnumărul orelor pierdut la telefon și a primit o factură pe care nu-și permitea să o plătească.

Aflată în dificultate, Anamaria Prodan i-a cerut ajutorul mamei sale, Ionela Prodan. Pentru a o învăța o lecție, cântăreața nu i-a dat banii de care avea nevoie.

fara descriere

„Mi-am vândut un apartament cu două camere din Bucureşti de 7.000 de euro, pentru a-mi plăti o factură, mai exact telefonul. Mama mi-a zis că nu-mi plăteşte nimic, aşa că l-am vândut. De atunci nu a mai pus nimic pe numele meu. În '94 s-a întâmplat asta, dacă nu plăteam mă executau silit. Mama mi-a zis să stau pe stradă, m-am mutat la o prietenă. Am încercat s-o conving că nu sunt eu de vină”, a povestit Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Abia s-a aflat! De ce nu au reușit Brigitte și Florin Pastramă să facă un copil până acum! Problema e la el

fara descriere

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer

Anamaria Pordan a povestit într-un interviu despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost, în urmă cu ceva timp, suspectă de cancer, din cauza unor noduli care îi apărusera la sâni.

Anamaria Prodan a mers la o clinică din Turcia atunci când și-a dat seama că ceva ar fi putut să fie în neregulă. Impresara a vrut să țină eventualele ei probleme de sănătate departe de presă, dar și de familia pe care nu voia să o îngrijoreze. Singurul care a fost alături de ea în fiecare moment a fost soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, a povestit Anamaria Prodan.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate