Anamaria Prodan și fiica ei, terorizate! Impresara a rupt tăcerea: „Nu o să recunoască nimeni niciodată”

Anamaria Prodan și fiica eu au fost terorizate de un om important din fotbal. Impresara a rupt tăcerea în urmăp cu ceva timp și a făcut acuzații șocante.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Anamaria Prodan a povestit în urmă cu ceva timp despre felul în care o persoană importantă din fotbalul românesc a încercat să o intimideze. Impresara și fiica ei, Rebecca, au fost amenințate și înjurate.

„Eu am avut nişte momente în carieră când am simţit că într-adevăr războiul ăsta a depăşit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita în spate să vadă dacă venea cineva după noi, dacă ne urmăreşte vreo maşină, daca ne poate face cineva rău. M-au urmărit anumite persoane nopţile cu maşina şi-am avut nişte episoade… Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasă şi-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau şi când ieşea la balcon o injurau!

Citeste si: Kanal D, pe podium, cu serialul “Pretul fericirii”. Peste un milion de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara productia care a cucerit inimile romanilor

Citeste si: Cazul Sorina. Prima reacție a asistentei maternale după ce a aflat că fetița poate pleca în SUA! Ce spun acum soții Sărămăt | EXCLUSIV

Eu nu l-am văzut niciodată pe omul despre care vorbesc să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană şi am spus că vreau protecţie! Am avut bodyguard la vremea respectivă, pe bodyguardul lui Ion Iliescu, preşedintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăieşte ce-am trăit eu! Şi pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbalişti ai României? Eu cred că un barbat adevărat luptă de la egal la egal. Un bărbat care vine şi mă face cur**, proastă şi urâtă are minte de copil de 13 ani”, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro in urma cu ceva timp.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate