Anamaria Prodan, șoc după șoc! A venit goală la un eveniment de fițe și a vorbit despre divorțul de Reghe! EXCLUSIV

Anamaria Prodan spune lucrurilor pe nume în mariajul ei cu Reghecampf și dezvăluie de ce soțul ei nu a mai fost alături de ea la ultimele evenimente

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În ultima vreme, tot mai multe zvonuri apar legate de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf! Ele sunt alimentate și de faptul că vedetele nu mai sunt văzute împreună la evenimentele mondene de pe plaiurile mioritice, în plus, impresara șochează la fiecare apariție în public.

De aici, și informațiile conform cărora legătura dintre Ana și Reghe ar există doar din prisma afacerilor și, firește, averii pe care ei au făcut-o împreună!

Citeste si: Irina Loghin a ajuns la neurolog! „Accidentul vascular vine hoțește”

Citeste si: Mirela Vaida revine pe TV? ”Vedem din toamnă”

Citeste si: Andreea Bălan, criticată pentru ținută! Cum s-a îmbrăcat la un eveniment monden: „Halat în toată regula”

fara descriere

Anamaria Prodan spune totul despre relația cu Reghe! ”Nu am mai apărut de multă vreme împreună”

Ca tacâmul să fie complet, la ultimul party grandios al anului, agenta FIFA a venit singură, bașca îmbrăcată într-o rochie transparentă, care îi arăta tot. Momentul intrării ei în "scenă" a produs rumoare printre cei peste 1500 de invitați, motiv pentru care prima întrebare a fost despre... soțul său și părerea pe care acesta ar avea-o despre o asemenea ținută golașă. "Mi-a spus că sunt superbă. De fapt, cea mai frumoasă", a venit răspunsul Anei, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, în premieră pentru WOWbiz.ro, Anamaria Prodan a spus totul despre relația cu Reghe. "E adevărat că noi nu am mai apărut de multă vreme împreună, în România, și de aici, poate și bârfele despre o despărțire. Însă, suntem la fel de apropiați. Soțul meu antrenează în Dubai si îi este greu să vină în țara. Eu, în schimb, mă duc des la el și, în curând, vom pleca în America, în vacanță. În concluzie, suntem fericiți și nu ne pasă de gură lumii. Știți vorba aia…câinii lătra, caravana trece", a conchis vedetă pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate