Anca de la Exatlon aruncă bomba: ”Rafaela se ştia cu Giani.” Fosta concurentă a negat totul: ”Sunt cuvinte aruncate aiurea...”

Faptul că Anca şi Rafaela nu au avut şi nu au o relaţie bună nu este niciun secret pentru nimeni, însă confruntarea dintre cele două a scos la iveală un detaliu neştiut. Rafa, aşa cum este alintată de public şi de colegi, s-ar fi ştiut cu Giani.

Autor: T.S.
 
Invitată în direct, la WOWbiz, Rafaela şi Anca au vorbit despre relaţia lor, iar aceasta din urmă a aruncat bomba. Ea a spus că Rafa s-ar fi ştiut cu Giani din afara competiţiei. 
 
”Anca se ştia cu Giani, Radu a pvoestit tot şi o lua la mişto.”, a mărturisit Anca. 
 
Deşi în primă fază a negat total, informaţia a fost confirmată şi de Diana: ”Noi cu toţii am auzit că ea îl cunoaşte pe Giani, se ştia încă de la casting. Nu văd de ce nu recunoaşte că nu e un secret.”, a spus ea.
 
 
”Eu i-am spus acolo că Radu făcea mişto de ea, încă de atunci. Radu credea că dacă merge în cluburi face nu ştiu ce. Ceartă-te cu pensionarul, că el a zis asta. El s-a gândit că dacă ieşi în club şi te cunoşti cu Giani ai mai multe cu el.”, a spus fosta concurentă de la Exatlon.

 

În cele din urmă, Rafa a recunoscut: ”Sunt nişte cuvinte aruncate aiurea, acum o face din ţânţar armăsar, Da, îl ştiu pe Giani, suntem prieteni, dar nimic mai mult. Nu, nu am nicio prietenie cu Giani. Avem mulţi prieteni comuni.”, a spus ea.
 
Vedeţi întreaga confruntare, în videoclipul de mai sus!
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies