Vedete

Anca Mihăilescu îi desfiinţează complet pe Războinici, după ce au fost înfrânţi la Exatlon: ”Sunt debusolaţi! N-au mai câştigat un punct...”

Evoluţia dezastruoasă din această seară a Războinicilor, care au fost învinşi pentru a patra oară consecutiv de către Faimoşi a bucurat-o foarte tare pe Anca Mihăilescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Anca Mihăilescu îi desfiinţează complet pe Războinici, după ce au fost înfrânţi la Exatlon: ”Sunt debusolaţi! N-au mai câştigat un punct...”
icon photo
 
În direct, în cadrul emisiunii de la WOWbiz, Anca i-a făcut praf pe concurenţii de la Exatlon şi a dezvăluit că se bucură foarte tare că au pierdut. 
”Clar am o problemă cu Alex. El a câştigat astăzi protecţia, nu ştiu cât teatru a fost acolo, că el a fost foarte trist, pentru că din cauza lui au pierdut punctul. După părerea mea, Alex şi Alina sunt cei mai slabi de acolo şi trebuie să fie eliminaţi.”, a spus Anca.
După părerea mea, Bentiţă are potenţial, doar că nu-l prea lasă ei să joace. Roxana şi Alina îşi merită soarta. Roxana se pierde cu firea, nu are nimic în ea, iar Alina îşi merită nominalizarea de acum două săptămâni. Ele două sunt foarte slabe în ultima perioadă, n-o să le simtă lipsa. Evident că mă bucur, de când am ieşit eu n-au mai luat niciun punct. Sunt derutaţi, sunt debusolaţi. Ei funcţionează foarte bine pe directive, când eram eu acolo echipa mergea bine, mai mâncam, mai dormeam în casă. Acum sunt numai la coteţ, sunt foarte plânşi. Nu-mi place ce văd acolo.”, a spus ea în direct, la WOWbiz. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune