Anca Pandrea are porniri macabre. Tine pe noptiera de langa pat o lucrare funerara!

In timp ce unele persoane se ingrozesc doar cand trec pe langa un magazin unde se comercializeaza obiecte funerare, Anca Pandrea si-a comandat unul special pentru acasa!

Distribuie pe:

fara descriereEste vorba despre o lucrare in miniatura, o cruce de marmura identica cu cele existente pe morminte, pe care le regasim in cimitir. Statueta este realizata din marmura alba, de cea mai buna calitate, are dimensiuni mici si are pe ea poza Ancai Pandrea alaturi de fotografia lui Iurie Darie. fara descriereSi mai interesant este faptul ca actrita Anca Pandrea tine crucea de mormant in casa sa, in camera de odihna, respectiv pe noptiera de la capatul patului sau.

(Citeste si vezi aici cum a hohotit de plans Anca Pandrea la mormantul lui Iurie Darie, in ziua in care i-a dezvelit bustul de marmura)

fara descriereAsa arata lucrarea din marmura care se afla pe noptiera Ancai PandreaDesi multi s-ar putea cutremura la vederea sa, pentru Anca Pandrea obiectul respectiv are o insemnatate aparte si este drag sufletului sau. fara descriereAsa arata monumentul pe care actrita l-a ridicat si dezvelit recent la mormantul lui Iurie Darie Nu de putitn ori, in cei patru ani care s-au scurs de la disparitia regretatului actor, actrita a declarat ca nu se teme de moarte spunand ca asteapta sfarsitul vietii sale pentru a se reintalni cu omul iubit, cu Iurie Darie.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate