Anca Pandrea sare in ajutorul unei fetite de 13 ani, baschetbalista, diagnosticata cu cancer osos!

Retrasa de cativa ani din lumea cinematografiei, actrita Anca Pandrea a inceput sa isi puna talentul actoricesc in slujba persoanelor aflate in situatii limita.

Autor: S.A.

 

Desi nu a nascut niciodata si nu stie ce inseamna bucuria de a fi mama, Anca Pandrea iubeste copiii din tot sufletul ei. Asa se face ca, atunci cand situatia o cere, actrita nu spune niciodata NU cand este chemata sa sprijine un caz caritabil si sa-si foloseasca talentul pentru a ajuta o persoana aflata in suferinta. Artista a trait cea mai proaspata experinta de acest fel, saptamna trecuta.

“Am prezentat un spectacol caritabil pentru o fetita de 13 ani. Cazul ei este tulburator. Fetita este baschetbalista, sportiva de performanta, si a fost diagnosticata cu tumoare maligna osoasa. Parintii ei vor sa o opereze la Viena, insa costul interventiei este de 79.000 de euro si au nevoie de ajutor pentru ca nu dispun de acesta suma. 20 de artisti s-au unit ca sa o ajute si au organizat un spectacol caritabil, joia trecuta, spectacol pe care l-am prezentat eu. Am facut tot ceea ce am putut si o voi face in continuare si de cate ori mi se va cere.

Fetita aceasta va fi operata si i se va scoate osul afectat de cancer. E o tragedie, are doar 13 ani. S-au strans ceva bani, dar tot nu sunt suficienti”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies