Anca Serea a anunțat în direct că i s-a rupt apa. Vedeta se pregătește să nască al șaselea copil

Anca Serea va aduce, astăzi, pe lume cel de-al șaselea copil al ei. Alături îi este Adi Sînă, soțul ei, dar și urmăritorii din mediul virtual.

Distribuie pe:

fara descriere

Anca a postat pe contul personal de socializare că urmează să plece la clinică, rugându-se să nu fie o alarmă falsă și de data aceasta. Ea s-a filmat în oglindă în timp ce vorbea cu prietenii din online și le spunea că ea crede că i s-a rupt apa. 

„O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, le-a spus ea urmăritorilor săi. 

fara descriere

Anca afișa o atitudine foarte relaxată pentru o gravidă care ar fi trebuit să nască încă de acum două săptămâni. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva ore, Anca a postat pe Insagram o fotografie cu una dintre fiicele sale. În descriere, ea le transmite urmăritorilor ei să fie mulțumiți de bogațiilor lor. 

"Sa fii multumit de ceea ce ai este cea mai mare si snigura “bogatie” pe care o poti avea!#grateful #6kids#familyovereverything #ava#babyangel 🙏", a scris mama eroină pe Instagram. 

fara descriere

 

Ca un soț iubitor, care îi este alături femeii iubite într-un astfel de moment, Adi Sînă are grijă să nu-i lipsească nimic Ancăi Serea. Și, așa cum a mărturisit chiar el că se va întâmpla, emoțiile se văd cu ochiul liber! Grăbit, merge spre clinica unde soția sa naște, iar câteva momente mai târziu, și mai grăbit, o rupe la fugă, la ieșire.

Artistul iese din spital, îmbrăcat cu un halat albastru, se oprește la mașină, ia repede un kit de celule stem, apoi, tot la pas iute, se întoarce în clinică, acolo unde soția sa va aduce pe lume o fetiță, din moment în moment.

Anunțul Ancăi Serea, înainte de naștere
Astăzi, Anca Serea a primit niște „semnale” care o fac să creadă că poate a venit marele moment. Chiar ea a spus că este destul de sigură că i s-a rupt apa, așa că face apel la prietenii virtuali să îi țină pumnii și chiar să fie așa! „O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate