Anca Serea, mama a 5 copii, a recunoscut cum face sex cu sotul ei. Asta e secretul!

Autor: A.M.

Anca Serea este o mama in adevaratul sens al cuvantului. Frumoasa bruneta reuseste de minune sa se ocupe de cariera ei, cresterea si educatia celor cinci copii ai sai si nici nu isi neglijeaza casnicia.

 

 

Anca Serea si Adi Sina formeaza unul din cele mai reusite cupluri din showbiz si, desi au impreuna 5 copii (2 din casnicia anterioara a Ancai Serea) cei doi nu spun niciodata "nu" unui al saselea copil.

 

Potrivit Cick, Anca Serea a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu sotul ei, Adi Sina, in cadrul unui interviu pentru "A List Magazine". Detaliile intime nu au fost trecute cu vederea, iar vedeta nu s-a ferit sa vorbasca despre ele.

Intrebata daca ea si sotul ei mai au timp de sex, Anca Serea a raspuns:" ”Bineînţeles că am timp. Eu zic că dacă vrei cu adevărat ceva, poţi. Noi avem vacanţe şi de familie, şi de cuplu, şi asta nu înseamnă că eşti un părinte rău. Cred că femeile din România trebuie să înveţe să se iubească şi pe ele. Trebuie să ne iubim la fel ca înainte de căsătorie, pentru că de starea noastră depinde şi starea de bine a familiei.

Dacă noi suntem fericite şi mulţumite, atunci şi copiii, şi soţul sunt mulţumiţi. E un lucru foarte important pentru un cuplu să funcţioneze şi înainte, şi după ce are copii. Şi acum Moise doarme cu noi în pat. Ne dorim noi să-l punem acolo între noi, să ne bucurăm, să-i simţim respiraţia, să vedem cum clipeşte. De obicei dorm doi cu noi, dar după ce intră în starea de somn pround, îi ducem în paturile lor, şi bineânţeles că avem timp şi pentru noi”.

 

Intrebata la ce ora a zilei prefera sexul, Anca Serea a recunoscut ca devine mai romantica dupa caderea serii.

  ”Şi dimineaţa, şi seara şi, de ce nu, şi la prânz. Predomină seara, că-s mai clasică”, a spus ea.

  ”E o regulă să ne luăm vacanţe de cuplu. Acum o să aniversăm doi ani de la căsătorie şi vom pleca la Amsterdam.

De cel puţin 3-4 ori pe an plecăm doar noi doi, iar în rest cu copii”, a adaugat Anca, despre cum reuseste sa mentina pasiunea in relatie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Noi informatii despre criminalul din Motru care i-a taiat urechea concubinei sale si apoi a aruncat-o la WC

O partidă de amor s-a transformat într-un eşec! Mărturisirile halucinante ale unui bărbat căruia i s-a rupt organul genital: ”A fost cea mai mare durere...”

Rocsana Marcu, prima aparitie cu fiicele ei la TV: Indira si Mayra! Teo le-a luat la intrebari

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Încă o nenorocire s-a abătut asupra României! Se extinde cu repeziciune

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies