Vedete

Anca Serea si Adi Sina, fara inhibitii! Artistul a pipait-o la un eveniment pe sotia lui! "Noua ne place sa facem sex"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Anca Serea si Adi Sina, fara inhibitii! Artistul a pipait-o la un eveniment pe sotia lui! "Noua ne place sa facem sex"icon photo

Adi Sina si Anca Serea formeaza unul din cele mai frumoase cupluri mioritice. Cei doi au cladit o familie frumoasa si nu se feresc sa isi arate sentimentele de dragoste in public.


Intr-un interviu pentru Libertatea, cei doi au vorbit despre aparitia lor pe coperta VIVA!, intr-o sedinta foto incendiara! Mai mult, pentru a exemplifica cat de bine s-a simtit la sedinta foto, cantaretul a pipait posteriorul sotiei sale.

"A fost foarte frumos din punctul meu de vedere, mai ales ca am avut ocazia sa ii tin mainile pe fund sotiei.", a spus el."Ne-am simtit bine. Cand doi oameni se iubesc, se iubesc si atat.", l-a completat Anca Serea.

"Da, se iubesc si in baie si in dormitor..."

"La un moment dat, pentru cateva secunde, am avut senzatia ca suntem singuri la sedinta foto. Noua ne place sa facem sex, da...", a mai spus Adi Sina.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune