Anca Serea si Adrian Sina au sarbatorit Valentine’s Day in avans! Vedeta a marturisit ce a facut cu sotul ei la hotel

Anca Serea a petrecut un weekend de neuitat la munte, în Sinaia, alături de soţul ei, Adrian Sînă, şi de băiatul ei cel mare, David. Îndrăgitul cuplu a ales locul unde Anca şi-a sărbătorit, anul trecut, ziua de naştere.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

fara descriere
 
De această dată, cei doi soţi au celebrat, în avans, Valentine’s Day, şi au profitat de vremea perfectă pentru a merge la schi.

 

„Adi abia s-a întors din America, unde a înregistrat câteva piese noi, astfel că am decis să petrecem câteva zile frumoase împreună la munte, în locul nostru preferat. Adi a avut în acest weekend concert la Predeal, aşa că deplasarea la Sinaia s-a suprapus la perfecţie. Avem amintiri frumoase aici, de anul trecut, când am serbat ziua mea de naştere, şi am fost foarte plăcut surprisă de amabilitatea oamenilor de aici şi de calitatea excepţională a serviciilor. Am avut acum un weekend superb, am mers la schi, iar seara, la hotel, ne-am relaxat la Spa. Mereu revenim aici când vrem să petrecem câteva zile în care ne reîncărcăm bateriile”, declară Anca Serea.
 
Cele două vedete s-au cazat într-un apartament spaţios, cu terasă şi vedere spre masivele montane. Au mers la spa, în zona special amenajată la subsolul hotelului, unde au avut piscină, mamam şi jacuzzi, s-au delectat cu preparate bio gătite de chef-ul locaţiei.
 
Anca şi Adi Sînă au filmat întreaga experienţă din weekend şi au postat înregistrarea pe canalul lor de YouTube.
 
Dacă de această dată au fost la Sinaia doar alături de fiul cel mare al Ancai, David, anul trecut, cei doi soţi au petrecut două nopţi şi alături de copiii lor mici.
 
Surpriza cea mare a sosit în ultima seară când Anca a primit un tort delicios cu ciocolată şi fructe proaspete, oferit din partea echipei hotelului, cu doar câteva zile înaintea zilei sale de naştere, 2 februarie. Gestul a luat-o prin surprindere pe frumoasa vedetă.
 
„Am petrecut un weekend liniştit în familie într-un loc minunat, o oază de linişte, frumuseţe şi aer curat. Suntem mândri de ţara noastră!”, declara atunci Anca Serea.  
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate