Anca Surdu a pozat provocator în vagonul de metrou: “Fioroasă, dar flexibilă”

Anca Surdu a pozat provocator în staţia de metrou pentru un pictorial semnat de fotograful Alex Gâlmeanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Anca Surdu a pozat provocator în staţia de metrou, fotografiile fiind foarte apreciate de fanii fostei protagoniste de la Exatlon 1. Îmbrăcată într-o fustă neagră de mătase şi dresuri, Anca a făcut un şpagat în aer în timp ce se sprijinea cu măinile de scaunele de pe peron. (vezi imaginea care i-a îngrijorat pe fanii Ancăi Surdu)

Citeste si: Anca Surdu, Larisa Vasile si Silvia Stroescu s-au alaturat copiilor, in cadrul unui eveniment de poveste, al Asociatiei “Academia Campionilor Pro Miscare”

Citeste si: Anca Surdu de la Exatlon într-o ipostază inedită

Citeste si: Anca Surdu, de nerecunoscut! Şi-a schimbat radical look-ul şi arată demenţial! Fosta concurentă de la Exatlon a renunţat la blond şi s-a pozat în cele mai sexy ipostaze, iar bărbaţii sunt topiţi după ea

Într-o altă fotografie, Anca a fost surprinsă în timp ce îşi ridica piciorul în faţa unei oglinzi fixate în capul peronului de metrou. “Fioroasă, dar flexibilă”, a postat fosta campioană de gimnastică aerobică. În sfârşit, Anca a fost pozată şi într-un vagon de metrou, agăţată de barele de susţinere ale acestuia.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe kfetele.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate