Ancheta in cazul Biancai Hincu, copila care s-a spanzurat de un pom, aproape de final! Telefonul fetei a fost gasit

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Ancheta in cazul Biancai Hincu, copila care s-a spanzurat de un pom, in Draslavat, urmeaza sa se finalizeze in curand, iar unii dintre cei care stiu multe despre cauzele reale care au impins-o pe biata fata la sinucidere, au motive sa tremure. Anchetatorii au reusit sa puna mana pe telefonul fetei, cel al carui semnal fusese localizat in zona cartierelor Dric 2 – 3 din municipiul Husi, in perioada in care adolescenta era de negasit. 
 
Acolo ar trebui sa fie toate mesajele si discutiile Biancai, purtate pe retelele de socializare, care sa ajute la deslusirea misterului. Din spusele martorilor care au dat declaratii in dosar, se pare ca, la un moment dat, anchetatorii incercau sa deparoleze aparatul, ca sa poata verifica continutul. Intre timp, probabil, au reusit, caci Pamela, sora Biancai, spunea ca mult nu mai este pana cand Politia ii va preda toate lucrurile Biancai, inclusiv telefonul.
 
Cei care au dat declaratii in dosar si au vorbit cu anchetatorii despre moartea Biancai au confirmat faptul ca, in cele din urma, politistii au reusit sa gaseasca aparatul telefonic ce a apartinut copilei. In timpul cautarilor, pana sa fie descoperit cadavrul, politistii dadusera de semnalul telefonului, cu ajutorul specialistilor de la Serviciile Speciale. In momentul in care s-a confirmat acest lucru, cei care au empatizat cu aceasta drama, auzind ca undeva, in zona cu case, palpaie semnalul telefonului Biancai, au sperat pana in ultima clipa ca fata sa fie si ea acolo, ascunsa poate intr-una din locuinte. 
 

 

 
Din pacate, dupa 23 de zile de la disparitie, chiar in ziua de 10 septembrie, cand fata era asteptata de colegi, la scoala, in prima zi din noul an, un batran a facut descoperirea macabra. Bianca era spanzurata cu sireturile de la adidasii pe care, spune Pamela, sora ei, si i-a dorit foarte, foarte mult. “Nici nu va puteti inchipui cat de mult si-a dorit ea acei adidasi! Mi-a spus “Pamela, nimic nu mai vreau, decat acesti papuci”. Si i-am cumparat”. Din pacate, cu sireturile acestora, fata si-a pus capat zilelor, potrivit vremeanoua.ro.
 
Telefonul iubitului Biancai a fost confiscat si el, urmand sa se afle daca stia de sinucidere. Parintii baiatului sustin ca acesta ar fi primit un mesaj inainte de moarte prin care Bianca il anunta de ce are de gand sa faca. Ciudat este faptul ca tanarul a ales sa mearga la nunta cu sora Biancai, Pamela, in loc sa mearga sa o caute. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate