Stiri

Ancheta in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma continua cu audierea patronilor localului. Ce descoperiri s-au facut la controale

Ancheta in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma impreuna cu parintii lui a continuat cu audierea patronilor localului, care s-au prezentat la Politia Capitalei sectia "Omoruri". Au iesit si primele rezultate ale probelor luate de la mancarea din local. Iata ce se descopera!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ancheta in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma continua cu audierea patronilor localului. Ce descoperiri s-au facut la controale

Parinti copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma, au depus o sesizare la Parchetul Tribunalului Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute. Moartea copilului de numai trei ani este inregistrata ca "moarte suspecta", iar parintii au fost si ei in stare grava la spital.

Inregistrat ca moarte suspecta, dosarul este acum pe mana ofiterilor de la „Omoruri” din Politia Capitalei. Azi, in fata anchetatorilor, sunt la audieri si patronii localului din care s-a cumparat produsul cu probleme. De altfel, in weekend au fost audiati si parintii micutului care si-a gasit sfarsitul tragic intr-un asemenea mod, potrivit libertatea.ro.

Reprezentantii DSVSA au facut un control la fast-food-ul din Bucuresti. Primele rezultate ale probelor prelevate de pe alimente sunt negative. In urma controlului, nu au fost descoperite deficiente atat de grave in local care sa conduca la o situatie de acest gen, a explicat, zilele trecute, directorul DSVSA Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu. 

Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune