Anda Adam a făcut senzaţie de Halloween! Cum a arătat însă şi fiica ei la numai trei anişori!

Cele două au petrecut alături de copiii altor vedete într-un parc de distracţii

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Vedetele autohtone au petrecut Halloween alături de copiii lor în cadrul unui mare eveniment desfăşurat intr-un cunoscut mall din zona Cotroceni.

Prezentă printre invitaţi, dar şi pentru a susţine un super recital, Anda Adam şi-a făcut apariţia într-o rochie albastră de prinţesă, precum Elsa, îndrăgitul personaj din celebrul film de animaţie Frozen.

fara descriere

Artista a sosit la petrecere alături de fiia ei, Evelin, micuţa, în vârstă de trei ani, purtând o costumaţie identică cu cea a mamei sale.

Evelin a făcut, de altfel, senzaţie pe scena parcului din fata complexului comercial, dansând alături de mama ei şi oferind primul său recital. Micuţa a fredonat una din piesele mamei sale, precum şi un cântecel pentru copii, stârnind emoţie printre sutele de oameni prezenţi în public. Evelin s-a distrat apoi, alături de o prietenă, în maşinutele tamponabile şi în jocurile mecanice ale parcului.

Anda Adam, transformare neaşteptată de Halloween! Cantareata a fost...Ersa

La eveniment au participat şi alte vedete cunoscute alături de copiii lor. Andreea Bănică a oferit una din rarele sale apariţii publice alături de fetiţa ei, Sofia (9 ani), şi de băiatul ei, Noah (2 ani). Împreună s-au distrat în atracţiile parcului, în carusel, în simulatoarele 4D, la roata magică norocoasă, câştigând tichete pe care le-au putut schimba apoi cu jucăriile lor preferate.

fara descriere

Ellie White şi cei doi copii ai săi, Mihai şi Maria, s-au jucat hockey de masă, s-au dat în roller coaster şi au călătorit în spaţiu în simulatoarele 4D. La fel au procedat şi Adina Halas şi fiul ei, Serghei, acesta câştigând jucăria lui din pluş preferată odată ce a dovedit cât de dibace este la jucat hockey de masă. (Anda Adam este insarcinata? Ce a dat-o de gol)

Oana Ioniţă a participat la eveniment alături de soţul ei şi de cei doi copii. Micuţul Mihai Maxim a purtat un inedit costum de ţestoasă ninja, iar Isabel a oferit pe scenă un superb număr de gimnastică ritmică, dovedind că moşteneşte talentul în dans de la mama ei. De altfel, Oana Ioniţă a intrat în atmosfera electrizantă a petrecerii şi i-a învăţat pe copiii prezenţi la eveniment câteva mişcări de dans pe muzica antrenantă ce răsuna din boxe.

fara descriere

Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, au preferat atracţiile potrivite vârstei lor şi s-au dat în roller coaster şi în maşinile tamponabile. Diana Bişinicu s-a distrat alături de fiica ei, Riana, în mai multe atracţii din zona locului de joaca pentru copii, printre care Convoy, Derby şi celebrul roller coaster. In acelasi mod s-au distrat şi Diana Bart, Livia Graur sau handbalista Narcisa Lecuşanu, fiecare alături de copiii lor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate