Anda Adam a vorbit despre strategia Faimosilor prin care ar fi fost eliminat Oltin din competitie, dar, in urma voturilor, Diana Bulimar va pleca acasa: "Cred ca se simt vinovati"

Diana Bulimar a fost eliminata din competitia Exatlon, ceea ce a fost un adevarat soc pentru toata lumea.

Autor: A. B.

Anda Adam a venit in platoul emisiunii Wowbiz si a marturisit ca nu se astepta sa se intample asta.

"Au facut o strategie, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Se gandeau ca pierd puncte din cauza lui Oltin. E un calcul matematic. Eu cred ca toti fanii Razboinici au votat Oltin. Exclus sa spunem ca Diana Belbita e mai slaba ca Diana Bulimar.

Asta se poate vedea si la puncte. Nimeni nu cred ca vrea sa scape de Oltin pentru ca el e un dragut, dar sigur au avut discutia asta si cu el. Noi mereu vorbeam  si eu sunt convinsa ca e un om foarte matur si a inteles chestia asta. Sunt convinsa ca a fost de acord cu decizia lor. Cand faci o strategie de acest gen pierzi de doua ori: pierzi un om bun si ramane un om care pierde puncte. Eu am fost socata cand a iesit Mariana, nu ma asteptam sa iasa ea. Mai conteaza in acest show si omul. Mariana era un om foarte important in acest game. Mie o sa-mi lipseasca Mariana din aceasta competitie pentru ca ma obisnuisem cu lucrurile pe care le facea ea. Cred ca exista un sentiment de vinovatie, nu neaparat pentru Cazacu, pentru ca ei au luat aceasta decizie de a pierde", a declarat Anda Adam la Wowbiz.

"Ei ii place aventura, ii place provocarea, ii place competitia. S-a descurcat foarte bine, imi era teama la inceput din cauza genunchiului. In mai anul trecut a suferit o accidentare la genunchi si a fost nevoita sa se retraga din gimnastica. La final se descurca cam greu, pe traseu ajungea prima.

I-au lipsit jocurile copilariei pentru ca ea s-a antrenat mereu. Eu zic ca Diana Belbita e mai slaba pe traseu. La Didi e vorba de aruncarile pe care ea nu le-a facut deloc, ea n-a jucat basket, n-a jucat fotbal", a marturisit Cristian Moldovan, antrenorul personal al Dianei Bulimar.

"Eu sunt socata. Am zis la un moment dat ca ar fi tare sa ramana Oltin.
Clar Oltin trebuia sa plece, in ceea ce priveste partea sportiva este "PA". Didi s-a descurcat foarte bine"
, a spus Mariana.

Anda Adam si Anca au glumit si au spus ca se vor intoarce la echipa adversa.

"Oltin nu cred ca si-a castigat fani. Inca de cand eram eu, fanii Faimosilor planuiau sa raman in echipa ca sa mai existe conflicte la Razboinici. Am si eu fanii mei care ma vor la Faimosi", a declarat Anca.

"Tu te duci la Faimosi si eu ma duc la Razboinici", a glumit Anda.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies