Vedete

Anda Adam, de la Exatlon, pe masa de operatie! "Situatia este mai complicata"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Anda Adam, de la Exatlon, pe masa de operatie! "Situatia este mai complicata"icon photo
Anda Adam a suferit o ruptura de ligament la unul din genunchi, fiind vorba de aceeasi zona in care artista a mai avut in trecut probleme.

Cantareata, recent intoarsa in tara din Republica Dominicana, acolo unde a participat la cea mai tare competitie sportiva - Exatlon, urmeaza sa se opereze miercuri.
Anuntul a fost facut chiar de Anda Adam pe pagina ei de instagram."Dragi prieteni, din nefericire trebuie să mă operez de urgenţă! Situaţia genunchiului meu este mai complicată, am o ruptură acută de ligament şi trebuie înlocuit! Mâine dimineaţă întru pe mâinile domnului doctor Filipescu şi sper să îmi revin cât mai repede! Doamne ajută!", a scris Anda Adam.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune