Anda Adam e însărcinată? Fetița ei, Evelin, își dorește un frățior

Anda Adam, însărcinată pentru a doua oară?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

anda adam

Anda Adam a organizat o petrecere spectaculoasă de ziua fetiței ei, Evelin. Micuța a împlinit patru ani și și-a serbat ziua de naștere într-un loc de joacă alături de aproximativ 25 de prieteni și părinții lor.

fetita anda adam

Anda Adam e însărcinată?

O echipă de filmare de la Teo Show a mers la party-ul dat în cinstea fiicei Andei Adam. Fetița a avut mulți invitați și două torturi, cu personajele de desene animate preferate: Patrula Cățelușilor și SpiderMan. Evelin a stat de vorbă cu reporterul emisiunii Teo Show și a dezvăluit că împlinește 4 anișori, îi place la grădiniță și își dorește foarte mult un frățior. 

Citeste si: Anda Adam, decizie radicală pentru 2020: „După atâția ani, chiar simt că este momentul”

Soțul Andei Adam, Sorin Andrei, ar vrea și el încă un membru în familie. "Normal că aș vrea și un băiețel. Probabil orice bărbat își dorește să aibă și un băiat", a explicat tânărul.

Anda Adam a mărturisit că deocamdată nu se simte pregătită să rămână iar însărcinată. "Trebuie să trecem totul în agendă. Eu fac totul de pe agendă, iar lucrul ăsta deocamdată nu apare acolo", a glumit cântăreața, azi, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate