Anda Adam, la spital! Ce a păţit cântăreaţa care a făcut spectacol în echipa Faimoşilor, la Exatlon | Video exclusiv

Anda Adam a fost surprinsă, de curând, în timp ce, imbracată cât mai comod cu putinţă, a ajuns la spital.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Fosta Faimoasă Anda Adam pare să treacă, si acum, prin momete dificile, problemele ei de sănătate fiind, probabil, departe de a fi rezolvate, cu adevărat, ea având, şi acum, nevoie de asistenţă medicală de specialitate.

Mai exact, Anda Adam pare că se resimte şi acum după ce s-a accidentat la Exatlon, în primul sezon, la genunchi. Doar că, pare-se, plăcerea ei de a merge la sala de sport şi faptul că nu se menajează deloc când vine vorba de mişcare, o costă pe Anda Adam destul de mult. Mai exact, zilele trecute, ea a fost surprinsă de paparazzii Wowbiz.ro în timp ce, şchipătând uşor, suficient îsă pentru a se vedea, intra într-unul dintre spitalele private din Bucureşti, probabil pentru un consult de rutină, dar extrem de necesar având în vedere problemele pe care le-a avut în acest an.

 

Purtând cu trening gri, lejer, fără picătură de machiaj, Anda Adam şi-a parcat bolidul şi, grăbită, s-a îndreptat spre uşa clinicii. Doar că paşii mari pe care i-a făcut au jenat-o suficient pentru a încetini, chiar în faţa uşii, moment în care se poate observa cum şchioapătă uşor, dar suficient de vizibil pentru a fi îngrijorător.

Fosta Faimoasă, operată de urgenţă

Artista s-a accidentat la Exatlon România, show-ul de megasucces de la Kanal D, în timpul meciului de fotbal şi după un fault comis de "războinica" Anca. Lovitură nu ar fi fost probabil atât de gravă dacă Anda Adam nu ar fi avut o sensibilitate şi unele probleme mai vechi la piciorul stâng. Anda Adam a suferit o intervenţie chirurgicală la menisc, operaţia fiind o urgenţă medicală.
“Anda mi-a povestit despre această operaţie şi mi-a spus că a ajuns la Camera de Urgenţă cu piciorul foarte umflat. Purta blugi pe ea, iar aceştia au trebuit tăiaţi că să-i fie scoşi, atât de mult se umflase piciorul. Da, i-au tăiat blugii pe ea că să o poată opera. A fost operată de urgenţă la menisc”, a declarat, la acea vreme, pentru WOWbiz.ro Sorin Niculescu, soţul Andei Adam
Puţini sunt cei care îşi amintesc că Anda Adam s-a accidentat la picior şi a fost operată de menisc în 2006, la “Dansez pentru ţine”, unde intrase în competiţie pentru a ajută un caz umanitar. Accidentarea s-a produs în timpul antrenamentelor, când i s-a dislocat rotula. Artista a evoluat accidentată, în seară respectivă, şi, ulterior, a fost nevoită să părăsească competiţia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate