Anda Adam nu s-a putut abtine: "Pentru Bianca Dragusanu". Despre ce mesaj este vorba si ce a avut Victor Slav de zis

Anda Adam a fost pusa pe glume si nu s-a putut abtine sa nu faca referire si la Bianca Dragusanu, fosta iubita a fostului ei iubit, Victor Slav.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
In seara aceasta, la Vulturii de noapte, atata prezentatorii, cat si invitatii au fost pusi pe sotii. Ei au inceput sa vorbeasca despre replici de agatat. "Mama ta a fost o hoata? Pentru ca a furat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai", a spus Victor Slav in timp ce cei.
 
"Stii de cine imi amintesc? De Draghia! El avea de-astea cu stelele", a spus Anda Adam amuzata. 
 
Vladimir l-a si invatat pe Giani ce sa ii spuna unei femei in momentul in care vrea sa o cucereasca: "Imi iau fericirea din fericirea ta", au fost cuvintele care ar trebui sa impresioneze orice domnisoara. 
 
Cezar Ouatu i-a spus fostului Faimos ca mesajul era potrivit, dar intonatia nu era tocmai potrivita. Victor Slav a vrut si el sa arate cum se face si cum trebuie livrat un mesaj care sa ajunga direct la sufletul unei femei. "Eu zic sa o ziceti toti", a spus Anda, intrerupandu-l pe fostul ei iubit. "Anda, lasa-ma sa vorbesc", i-a zis el, moment in care Anda s-a dus in gluma inspre el, spre amuzamentul celor prezenti in platou.  
 
"Acuma ca sunt singur, sa nu zica sotul ceva", a spus prezentatorul cand frumoasa blondina s-a intors la locul ei. "Eu zic sa nu zica altcineva ceva, ma abtin". In timp ce Victor isi dregea vocea pentru a le arata cum se recita o declaratie de dragoste, Anda nu a putut sa se abtina: "Baga! Pentru Bianca Dragusanu!".
 
"Aceasta emisiune tocmai a degenerat", a exclamat Cazacu. 
 
Pusa pe glume, cantareata i-a soptit la ureche lui Buzdugan: "Pentru Bianca Dragusanu"
 
"Sunt frunze care nu cad, desi vantul bate puternic si oameni care nu se uita, desi uitarea este o lege a naturii", a reusit intr-un final sa spuna Victor. 
 
 
 
 

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate