Vedete

Anda Adam pare ca s-a pregatit dintotdeauna pentru Exatlon. Uite ce exercitii grele facea in fiecare zi la sala. Muncea ca un sportiv de performanta.

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate concurente la Exatlon. Vedeta nu a fost sportiva de performanta, dar orele petrecute in fiecare zi la sala de fitness au transformat-o intr-o femeie extrem de rezistenta, cu o forta fizica de invidiat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Anda Adam participa la Exatlonicon photo
Anda Adam participa la Exatlon

Anda Adam pare ca s-a pregatit dintotdeauna pentru Exatlon. Frumoasa solista dedica ore bune, in fiecare zi, sportului.

Artista merge la sala unde munceste intre doua si patru ore, iar exercitiile pe care le face nu sunt pentru oricine.

Vedeta rezista cu stoicism si la cele mai dificile aparate si nu lipseste de la antrenamente indiferent de starea vremii sau de problemele care intervin in timpul zilei.

Ei bine, in cele ce urmeaza va prezentam o sedinta obisnuita a Andei Adam la sala, sedinta din care, dupa cum am mai spus, pare ca s-a pregatit toata viata pentru Exatlon. In filmare, indragita cantareata face exercitii pentru picioare, abdomen, spate si brate.
 

Vezi imagini cu Anda Adam la sala doar pe kfetele.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune