Vedete

Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de belele

La aproape 4 luni de cand s-a accidentat la Exatlon si a fost operata de urgenta de ruptura de ligament, Anda Adam nu s-a recuperat 100% la picior.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Anda Adam se recupereaza cu kinetoterapeutul lui Becali. Medicul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB i-a promis ca o va scapa de beleleicon photo

Anda Adam mai are de tras pana va fi recuperata in totalitate si va scapa de problemele de la picior. (Cum s-a accidentat Anda Adam la Exatlon) 

Fosta sportiva de la Exatlon, care s-a accidentat in timpul competitiei si a fost nevoita sa iasa din concurs, a inceput sa faca kinetoterapie cu terapeutul Ovidiu Kurti. Acesta este nimeni altul decat kinetoterapeutul care se ocupa de fotbalistii de la FCSB, echipa patronata de Gigi Becali. (Mama Andei Adam sufera ingrozitor) 

Dupa operatie, Anda Adam a trebuit sa treaca prin toate etapele normale post-operatorii care se aplica in astfel de cazuri si sa mearga de cateva ori pe saptamana la sedintele de recuperare, de gimastica recuperatorie. 

“Anda nu indoaie piciorul, inca face recuperare. Mai nou, de ea se ocupa Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul de la FCSB, cel mai bun specialist in recuperare pentru sportivi care au rupturi de ligamente sau au suferit operatii. Anda merge de 2-3 ori pe saptamana la recuperare.

Merge de vreo 2-3 luni si mai are cam tot atat. I s-a promis ca se va recupera in totalitate insa, momentan, piciorul ei continua sa se umfle si sa prezinte anumite galme pline cu lichid.

De operat nu va mai fi operata. Surubul care i-a fost montat la operatie se va osifica, se va transforma in os si nu va mai fi nevoie de alta interventie”, a declarat pentru WOWbiz.ro Sorin Andrei, sotul Andei Adam.

Citeste ce exercitii face Anda Adam doar pe kfetele.ro

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune