Vedete

Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble, declaratii emotionante despre mamele lor. Uite-le pe cele mai importante femei din vietile lor. FOTO!

Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble au vorbit despre mamele lor. Solistele au o relatie deosebita cu cele care le-au dat viata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble, declaratii emotionante despre mamele lor. Uite-le pe cele mai importante femei din vietile lor. FOTO!icon photo

Astazi, de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, cele mai fericite sunt mamele. Doamnele care ne-au dat viata se bucura pentru fiecare telefon primit, iar o floare din partea copilului valoreaza mai mult decat orice comoara.

Trei dintre cele mai iubite artiste au vorbit de-a lungul carierei despre relatia speciala pe care o au cu mamele lor. Ele le-au insuflat principiile dupa care se ghideaza in viata, le-au incurajat si au fost mereu un sprijin pentru mostenitoarele lor.
 

La mulţi ani, mama! Te iubesc enorm! De la tine am învăţat ce înseamnă o femeie de nota 10: una care râde din tot sufletul, iubeşte din toată inima şi nu se teme să facă orice îşi propune. Că în viaţă nu e important să fii perfect, ci cea mai buna versiune a ta, să te iubeşti aşa cum eşti. Mulţumesc, mama, că îmi arăţi asta în fiecare zi”, a spus Andra.
 

Vezi pe kfetele.ro ce au declarat Elena Gheorghe si Andra despre mamele lor

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune