Andra, mesaj emoționant pentru fani în plină pandemie de coronavirus: "Singurul lucru bun este..."

Andra le-a transmis un mesaj cu adevărat emoționant fanilor ei de pe rețelele de socializare, în contextul stării actuale.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și are milioane de urmăritori care îi ascultă muzica și se identifică cu persnalitatea ei.

Citeste si: Andreea Mantea și-a lăsat băiețelul singur câteva minute și a avut parte de o mare surpriză. Ce a făcut David?

Andra este și ea izolată la domiciliu alături de familia ei și cu această ocayie petrece mai mult timp cu cei doi copii ai, Eva și David. Însă cu toate că în această perioadă Andra își dedică mare parte timp familiei, nu a uitat nici de fanii ei care abia așteaptă ca artista să mai posteze câte ceva pe rețelele de socializare.

fara descriere

Citeste si: Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals

Mesajul transmis de Andra pe rețelele de socializare

Andra este optimistă din fire și vede această perioadă ca pe un motiv de a sta mai aproape de cei dragi, dar nu contestă faptul că este o perioadă dificilă pentru toată lumea.

Citeste si: Minora de la Românii au talent, dans periculos la bară. Momentul care a ridicat juriul în picioare

"Oricât ar fi de nesigur viitorul, în prezent ne găsim echilibrul, puterea de a spera. Singurul lucru bun în această perioadă este că suntem azi ACASĂ. Totul va fi bine! Trebuie să fie bine.", este mesajul scris de Andra pe Facebook, alături de fotografia care descrie perfect contextul actual. 

fara descriere

Fanii au rămas impresionați de cuvintele scrise de Andra și au reacționat în consecință.

"Credem ca în acesta perioada de timp totul e straniu și conplex, dar trebuie sa avem răbdare și optimism", "DUMNEZEU sa ne apere de tot ce e mai rău (Răbdare)", "Speranța moare ultima ,deci să ne rugăm și să așteptăm, puterea este sus la domnul, el hotărăște soarta deci stați în casă și rugați-va cu credință că într-o zi va fi bine.", "Sper ca in aceste timpuri Grele, apreciem mai mult lucrurile mici dar esentiale! multa sanatate tuturor", sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate