Andra Volos de la Puterea Dragostei, declarații despre sarcină! E gravidă cu Bogdan Mocanu?

Andra Volos și Bogdan Mocanu formează un cuplu și după ce au plecat de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Andra și Bogdan de la Puterea Dragostei locuiesc împreună, vor să formeze o familie și se gândesc chiar și la un copil. Iar zvonurile cum că Andra ar fi însărcinată au apărut deja de câteva ori până acum. Ultima dată, chiar în săptămâna dinaintea Paștelui. Iar atunci nu a fost vorba despre un zvon, ci chiar de declarația Andrei dată într-un interviu pentru pagina de Youtube WOWbiz.ro.

fara descriere

”Nu mi-a mai venit de două luni, dar la mine așa se întâmplă. E ceva normal. E genetic, pentru că și mamei mele i se întâmplă așa. Nu este prima dată când spun că aș putea să fiu însărcinată. Acum ceva timp, îmi întârziase o lună și l-am trimis pe Bogdan să ia un test de sarcină. Am stat cu emoție, dar a ieșit negativ. Dacă e să se întâmple, noi vom fi fericiți!”, a mărturisit Andra Volos.

Citeste si: Bogdan Mocanu l-a umilit pe Turcu: „Stăteai să sugrumi capul bărbaților între picioare”

 

Aceasta a dezvăluit că atât ea , cât și Bogdan Mocanu abia așteaptă să devină părinți.

Citeste si: Andra Voloș nu își mai poate vedea deloc mama! Ce durere a avut fosta concurentă de la Puterea dragostei în perioada de Paște?!

Andra și Bogdan Mocanu au făcut Paștele la Bârlad

Andra a fost de Paște la părinții iubitului său, Bogdan Mocanu, la Bârlad. De altfel, tânăra mărturisește că are o relație exprem de apropiată de părinții lui Bogdan.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declarația șoc care răscolește trecutul lui cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Iubirea nu a fost pentru noi”

”Mi-e foarte drag de ei. De-acum sunt părinții mei, le spun mama-soacră și tata-socru. Mă răsfață mereu și am moment când spun că țin mai mult la mine decât la Bogdan”, a povestit Nadra volos despre relația cu părinții lui Bogdan Mocanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate