Andra Voloș nu își mai poate vedea deloc mama! Ce durere a avut fosta concurentă de la Puterea dragostei în perioada de Paște?!

Andra Voloș a avut o mare durere în suflet, pentru că nu și-a putut vedea mama, aflată în Italia, în perioada Sărbătorilor pascale.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Fără nicio exagerare, Andra Volos a fost una dintre cele mai frumoase concurente din casa Puterea Dragostei. Superba femeie, în vârstă de doar 21 de ani, a venit în show cu gânduri serioase de a-și caută jumătatea și, până la urmă, avea să o găsească, fiindcă, de-a lungul a două luni cât a stat competiția amoroasă, l-a cucerit definitiv pe cel mai dorit bărbat din casă... Bogdan Mocanu.

Andra și Bogdan Mocanu, primul Paște împreună

De altfel, cei doi au plecat de mână din show și,acum, își trăiesc povestea de iubire și dincolo de camerele de luat vederi. De șase luni, Andra spune că ea și Bogdan au o relație frumoasă și, în acest moment, nimeni nu poate să îi despartă. ”Este viața mea! Ne potrivim perfect”, a zis ea despre Mocanu de la Puterea Dragostei. Mai mult, superba femeie a dezvăluit că ea și Bogdan au și o melodie a lor, iar lucrurile se aliniază perfect în cazul lor.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Relația lor a ajuns la final? Livian a dezvăluit ce se întâmplă acum între el și Bianca: "Sincer să fiu vă zic și vouă, nu o să..."

Citeste si: Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” nu se oprește aici. Concurentul continuă să publice înregistrările dintre Andy, Cătălin și Turcu: „Livian are dinți de cal, e hidos și Pirui e o...”

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!

Acum, în perioada Sărbătorilor de Paște, cei doi amorezi sunt împreună și se pregătesc de cele mai frumoase de până acum din relația lor. ”Vom fi noi doi, prima perioadă sfântă pe care o petrecem împreună. Am demonstrat că ne iubim și nimeni și nimic nu poate să ne despartă”, au spus vedetele de la Puterea dragostei la unison.

Andra Voloș nu își mai poate vedea mama de Paște! Femeia locuiește în Genova

Totuși, în ton noianul acesta de iubire și de lucruri bune, frumoasa femeie are o durere în suflet. Andra Voloș nu își mai poate vedea mama de Paște, întrucât, locuiește în Italia, la Genova și, din cauza pandemiei de coronavirus, nu poate să revină în țară sau ea să se ducă acolo. ”Mama este cea care mă ajută, mă susține financiar și nu aș avea niciodată nevoie de banii altcuiva. Ea m-a format ca om, o iubesc nespus”, a povestit Andra pentru WOWbiz.ro în urmă cu ceva vreme.

Galerie foto 
Citește și:

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot: „Încearcă mulți să-l copieze. O să vină el să...”

Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, acuzată că a făcut videochat! Au apărut imagini compromițătoare

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

Ella de la Puterea dragostei se apără: "Nu am sunat-o pe mama lui Jador"

Mary, dezvăluiri șocante despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies