Andra Volos, prima reacție după ce s-a spus că a fost bătută de Bogdan Mocanu: „Vreau să trec peste și să...”

După ce au anunțat oficial despărțirea, au început să apară tot felul de speculații potrivit cărora Bogdan Mocanu a fost agresiv cu Andra Volos. Bruneta a vorbit pentru prima dată despre asta.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Andra Volos, prima reacție după ce s-a spus că a fost bătută de Bogdan Mocanu: „Vreau să trec peste și să...”


In articol:

În urma despărțirii dintre Andra Volos și Bogdan Mocanu, au început să apară tot felul de zvonuri șocante, potrvit cărora fosta concurentă din casa Puterea dragostei ar fi fost bătută de fostul ei iubit. Totul ar fi început după ce Andra a decis să rupă tăcerea și să spună lucrurilor pe nume.

A fost sau nu Andra Volos bătută de Bogdan Mocanu?

La scurt timp după ce Andra Volos și-a făcut auzită povestea pe YouTube, mama acesteia a reacționat imediat și i-a transmis un mesaj de încurajare fiicei ei. Ulterior, un zvon înfiorător a apărut în mediul online. Mai mulți fani ai frumoasei concurente susțin că Bogdan Mocanu era violent cu iubita lui și chiar a ajuns să o bată și că cea care ar fi dezvăluit aceste aspecte din relația lor este chiar mama ei.

„Sincer,ai rezistat cam mult langa el... Mie nu mi-a placut cum se comporta in emisiune cu tine cand va certati... Apoi acasa banuiesc ca a fost mai rau. Eu sunt sigura ca iti va fi mai bine fara el…”, i-a transmis o fană Andrei de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru Andra Volos: „Dacă îl iubeai așa mult...”

Citeste si: Jador, mărul discordiei dintre Mocanu și Andra: „El niciodată nu l-ar fi văzut pe Mocanu împreună cu mine”

Citeste si: Andra Volos, premoniție cutremurătoare în noaptea infidelității lui Mocanu: „M-am trezit din somn plângând și...”

Andra Volos, prima reacție după ce s-a spus că a fost bătută de Bogdan Mocanu: „Vreau să trec peste și să...”

Acum, Andra a decis să lămurească această speculație și a făcut mai multe clipuri video pe Instagram Stories, acolo unde a mărturisit că niciodată nu a fost vorba de agresivitate în relația lor. Mai mult decât atât, bruneta susține că nu ar fi putut să iubească sau să rămână lângă un bărbat care ar fi bătut-o. 

 „Aș vrea să clarific ultimul subiect, după care nu mai vreau să vorbesc despre toată nebunia asta. Vreau să evit, să trec peste și să fiu puternică. Băi, am văzut peste tot link-uri cum că Bogdan m-ar fi lovit, că ar fi fost agresiv cu mine, că m-ar fi bătut. Nu m-a bătut niciodată. Nu aș fi stat niciodată să mă lovească. Nu e un băiat atât de rău, nu cred că ar fi lovit o fată”, a mărturisit Andra Volos pe InstagramStories.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate