Andrada Bârsăuan face două nunți: ”Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele”

Andrada Bârsăuan face două nunți: ”Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele”

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Cântăreața de muzică populară Andrada Bârsăuan are mii de motive de bucurie, însă anul acesta ea va sărbători cel mai frumos moment din viața ei: va merge alături de Lazăr Arman, un cunoscut saxofonist, la altar pentru a se căsători. Cei doi artiști vor face două nunți grandioase cu peste 1000 de invitați și multe perechi de nași!

Andrada Bârsăuan se pregătește intens pentru cele două nunți care urmează să aibă loc anul acesta în toamnă, iar emoțiile sunt pe măsura marelui eveniment. Prima nuntă va avea loc pe 24 actombrie la Satu Mare, iar cea de-a doua pe 7 noiembrie în județul Bistrița Năsăud. Intrepreta de muzică populară și partenerul ei de viață, Lazar Arman, sunt foarte atenți la detaliile pe care le pun la punct pentru dublul eveniment și au grijă să nu omită nimic. Artista a ales deja rochia de mireasa, pe care o va purta la ambele nunți, și a dat câteva detalii despre modul în care se va desfășura dublul eveniment.

fara descriere

Andrada Bârsăuan face două nunți: ”Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele”

"Nu-mi vine să cred că au rămas doar 5 luni până la marele eveniment din viața noastră! Prima nuntă va avea loc pe 24 Octombrie la Satu Mare, iar pe 7 Noiembrie în județul Bistrița Năsăud. Mă aflu în perioada stresului de pregătiri, cred că toate miresele trec prin etapa asta, Lazăr este cel calm eu cea agitată. Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele! Este cumpărată și așteaptă să o preiau în luna Septembrie! Mi-am ales rochia din București, pot să vă spun doar că este așa cum mi-am imaginat că va fi, vreau să rămână surpriză! Majoritatea lucrurilor le-am organizat, chiar și invitațiile deja sunt comandate, au rămas doar lucrurile mărunte de aranjat! Nu e ușor, când ai de organizat 2 evenimente și total diferite, fiecare zonă are tradiția ei și încercăm să împăcăm pe toată lumea!", ne-a declarat Andrada Bârsăuan.

Citeste si: S-au căsătorit, după șase ani de relație! Doi artiști celebri au spus „da”, într-un cadru de vis

Citeste si: Denisa de la Bambi se mărită! Când va avea loc nunta

Citeste si: Culiță Sterp a făcut anunțul! Ce s-a întâmplat după ce a intrat în „Casa dragostei”

Artista a dezvăluit și motivul pentru care s-au decis să facă două nunți mari, unde vor avea și mai multe perechi de nași: "Am hotărât să facem două nunți fiindcă ne respectam familiile și tradițiile. Vor fi două nunți mari, în fiecare parte vor fi în jur de 500 de persoane. Va fi diferit fată de cum e obișnuită toată lumea, la Satu Mare vor fi 4 perechi de nași, cei din partea mea doar, iar la Șanț, județul Bistrita Năsăud, de unde vine viitorul meu soț, este o tradiție cu nașii. Nașii de-obicei depășesc chiar și numărul 10. Încă nu știu să vă spun exact câți vor fi, dar destul de mulți. Așadar vom avea mulți nași! Am hotărât să le stabilim joia de altfel, fiindcă avem foarte mulți prieteni și colegi din domeniul nostru, iarăși de altfel avem nunți programate în fiecare Weekend! Vor cânta mai mulți artiști, asta este surpriză!", ne-a dezvăluit Andrada Bârsăuan.

Povestea lor de iubire este fabuloasă. „Eu și Lazar ne-am cunoscut prin cântec! Întâmplarea a fost să cântam împreună la nunta unei colege de cântec, atunci l-am întâlnit pentru prima oară, m-a impresionat cum cânta la saxofon din prima clipă. După 3 luni de zile, destinul a fost ca eu să cant la o seară organizată de folclor în Cluj Napoca, unde el împreună cu colegi de cântec au venit ca invitați… și cea mai amuzantă fază din toată povestea începutului nostru a fost că eu cântam iar Lazar a dat bani la lăutar, i-a plăcut tare de tot cum cântam încât mi-a dat bacșiș. După seara aceea avea postări cu mine pe o rețea de socializare și îndrăzneață bineînțeles i-am scris, îmi place de domnișoara cântăreață, și așa a sărit scânteia noastră, în urma cu aproape 2 ani”, ne-a declarat Andrada Bârsăuan despre cum și-a cunoscut viitorul soț, cunoscutul saxofonist Lazăr Arman.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate