Andrada de la Puterea Dragostei își câștiga banii în Italia! Ce meserie avea concurenta, înainte de a participa la emisiune

Sezonul 3 din Puterea Dragostei a început și deja se află detalii din culise despre concurenți. Cu ce se ocupa Andrada în Italia, înainte de a participa la emisiune?

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Andrada de la Puterea Dragostei își câștiga banii în Italia! Ce meserie avea concurenta înainte de a participa la emisiune


In articol:

Sezonul al treilea din Puterea Dragostei a început în data de 27 iulie 2020, iar printre concurenții care participă în acest sezon este și Andrada Marina Răduță. Puțin știu, însă, cu ce se ocupa frumoasa brunetă în Italia, înainte de a participa la emisiune.

Citeste si: Doliu în PNL. A murit în condiții suspecte, la câteva ore după ce fusese declarat vindecat de COVID-19

Citeste si: Simona de la Puterea dragostei, dezvăluiri șocante despre Culiță! "M-am îndrăgostit de el rău de tot"! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei a răbufnit! Fanii Vulpiței au scos-o din minți și a explicat tot: „Dacă îl voiam pe Rafa...”

Cu ce se ocupa Andrada în Italia?

Andrada este o tânără în vârstă de 21 ani și este originară din Târgoviște. Frumoasa brunetă s-a hotărât să vină la această emisiune pentru a-și găsi jumătatea. Tot ce își dorește ea de la viitorul partener este să o respecte, să îi fie loial și să o iubească.

Andrada de la Puterea Dragostei își câștiga banii în Italia! Ce meserie avea concurenta înainte de a participa la emisiune

Însă, există un detaliu despre viața Andradei pe care nu multe lume îl știe. Tânără locuia în Italia, iar acolo își câștiga banii. Ea era hair-sylist, însă a decis să pună stop acestei cariere și a hotărât să se întoarcă în România. Își dorește să își găsească un bărbat care să o iubească și cu care să aibă un viitor, așa că s-a înscris la emisiunea Puterea Dragostei. Pe Andrada o puteți vedeta în cel de-al treilea sezon, care a început în data de 27 iulie 2020.

Jador, decis să se întoarcă la Puterea Dragostei

Jador a declarat că este decis să se întoarcă la Puterea Dragostei, însă nu pentru vreo concurentă, ci pentru Cristina Mihaela. Se pare că frumoasa prezentatoare i-a furit inima cântărețului.

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate