Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care s-a emoționat

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi, la TV. George Piștereanu a fost „vinovatul”

antonescu
Autor: Elena Popescu

In articol:

Andreea Antonescu și-a dorit mereu să fie un copil ascultător și să își mulțumească părinții. La 18 ani, artista și-a luat viața în piept și a devenit independentă. A susținut examenul de maturitate, iar singurul ei scop era să obțină note maxime la matematică și engleză scris, singurele materii care contau, din punctul de vedere al tatălui ei.

Cântăreața a mărturisit că nu putea să ia nicio decizie fără aprobarea lui. Doar că în prima zi a probelor scrise de la bacalaureat, artista a avut parte de un șoc. Tatăl ei murise. Până în ziua înmormântării, Andreea Antonescu a susținut în continuare probele de la bacalaureat. A luat 10 la matematică și 10 la engleză scris, așa cum își dorea tatăl ei. În cadrul emisiunii ”Ferma”, la un moment dat George Piștereanu a cântat melodia ”Rugă pentru părinți”, iar Andreea Antonescu nu s-a putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi, deoarece și-a adus amite de tatăl ei.

”-Eu plâng la asta, să știi.
-Da, vreau să plângi.
-Mamă, deci asta mă sparge. Pe asta nu pot s-o ascult niciodată. E singura piesă pe care n-o pot asculta”, a fost dialogul dintre Andreea Antonescu și George.

Citeste și: George Burcea a răbufnit! Actorul a dat de pământ cu Andreea Antonescu: "Accept să mă judece un om corect..."

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan s-a pozat cu Andreea Antonescu după scandalul cu George Burcea! "Abia aștept..."

Cea mai importantă persoană din viața artistei

În cadrul emisiunii Andreea a declarat că cea mai importantă persoană din viața ei a fost tatăl său.

”Tatăl meu a fost cea mai importantă persoană. Mi-amintesc, în momentul în care s-a întâmplat, am simțit așa într-o fracțiune de secundă c-am rămas fără ochi, fără urechi, fără nas, fără gură, fără mâini, fără picioare, fără absolut tot.

Sunt convinsă că undeva de acolo de Sus, tata are grijă de mine și îmi doresc foarte tare să cred că este și mândru de mine într-o oarecare măsură pentru că îmi amintesc că mereu îmi spunea: ”Mă bucur că te superi acum pe mine, dar mi-aș dori ca la vârsta de 30 de ani să ajungi să-mi mulțumești și să-mi dai dreptate”, a declarat Andreea Antonescu.

Sursa: cancan.ro

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

George Burcea a răbufnit! Actorul a dat de pământ cu Andreea Antonescu: "Accept să mă judece un om corect..."

Andreea Antonescu, motivul pentru care nu a divorțat până acum de Traian Spak! Mai există cale de împăcare între cei doi?

Andreea Bălan s-a pozat cu Andreea Antonescu după scandalul cu George Burcea! "Abia aștept... "

Lidia Buble reacționează, după ce Răzvan a vorbit despre despărțirea lor

Toți românii care iau aceste medicamente sunt vizați. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies