Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache: „Regret această despărțire”

Andreea Antonescu regretă despărțirea de Ștefan Manolache. Artista a recunoscut că a fost fericită alături de el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au format un cuplu timp de câteva luni de zile. Artista și iubitul ei păreau extrem de fericiți împreună, iar fotografiile și filmulețele pe care le publicau pe paginile lor de pe rețelele de socializare arătau că se distrau de minune atunci când erau amândoi, iar el o cunoscuse deja pe Sienna, fiica artistei.

Nimeni nu se aștepta ca Andreea Antonescu și Ștefan Manolache să se despartă. Din declarațiile făcute chiar de el, se pare că artista a fost cea care a spus punct relației. Tot atunci, a plecat din Iași, acolo unde plănuiau să stea câteva zile împreună, și l-a blocat pe fostul iubit pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au revenit la sentimente mai bune după ce au reluat legătura în mediul online. El o ajută cu promovarea videoclipului celei mai noi piese a artistei, în care apare și el. În plus, au început să-și dea din nou „inimioare” pe Instagram, iar asta i-a făcut pe fani să creadă că ar putea forma, din nou, un cuplu.

fara descriere

„Regret foare mulet lucruri. Regret, în general, episoadele nefericite din viața mea, regret și această despărțire, mai ales pentru faptul că nu a fost o ceartă, nu a fost un scandal, nu a fost o chestie despre care să poată discuta foarte mulți oameni. Nu știu ce va fi mai departe, nu știu cum va fi. De-a lungul timpului noi ne-am mai intersectat. Am tot spus că viața e plină de surprize, Dumnezeu e cel care ne ghidează pașii. Eu am foarte mare încredere în toată povestea asta și mă las dusă mai departe, cu brațele deschise, așteptând să văd continuarea”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unui interviu.

Citeste si: Andreea Antonescu a dat cărțile pe față despre despărțirea de Ștefan Manolache și divorțul de Traian Spak! ”Nu eu sunt specialista în lălăială” EXCLUSIV

Andreea Antonescu, despre relația pe care o avea Ștefan Manolache cu Sienna, fiica ei

Andreea Antonescu a povestit că fostul ei iubit, Ștefan Manolache, și Sienna se înțelegeau foarte bine. Dovada o fac și fotografiile pe care artista le publicase pe pagina ei de Instagram și în care apăreau și tânărul și fiica ei. Fata de opt ani a mers de câteva ori în vacanțe cu mama ei și bărbatul cu care era într-o relație.

fara descriere

„Se înțelegeau foarte bine. La vârsta de 18 ani eu m-am maturizat și lucrurile negative au fost cele care m-au schimbat. Pe de altă parte și eu am momente în care sunt un copil, chiar dacă nu las asta să se vadă. Dar sunt persoane mai norocoase care se poartă, în anumite situații, ca niște copii. Așa era și în cazul lor, a Siennei și a lui Ștefan, pentru că ei îți găseau tot felul de joculețe”, a povestit Andreea Antonescu.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate